ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων-Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρονικού Υλικού, κ. Αντώνης Αλιμπέρτης

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η ημερίδα με θέμα  «Νέες εθνικές απαιτήσεις για τη διάθεση στην αγορά ασφαλούς ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης, σύμφωνα με την Οδηγία 2014/35/ΕΕ», την οποία πραγματοποίησε ο Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.  (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων-Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρονικού Υλικού), την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αχαρνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Προσκεκλημένοι του Συνδέσμου ήταν οι εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας κκ. Γ.Ρασσιάς και Α.Μητιακούδης οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους

 για τις δράσεις της Πολιτείας και παράλληλα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σε πλήθος ερωτήσεων και προβληματισμών από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ.κ Αντώνης Αλιμπέρτης και Κώστας Καργιώτης, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΗ Μπάμπης Κωνσταντόπουλος με μια σύντομη τοποθέτηση.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού με βάση των τελευταίων ερευνών της ICAP, μίλησε η γραμματέας του ΠΣΒΒΠΗΥ Μαρία Καπαρέλη.

Πρόκειται για ακόμα μία δράση του Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων - Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού για πιο ασφαλή και αξιόπιστα ηλεκτρολογικά προϊόντα στην αγορά, που θέτει τον πήχη των ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων ακόμα ψηλότερα.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]