ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Τα δύο μέρη διαμόρφωσαν από κοινού ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο συνεργασίας και κοινών δράσεων, και υπέγραψαν το αντίστοιχο Μνημόνιο Συνεργασίας...

EMMIS: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης συνεργειών με την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, η EMMIS ΑΒΕΕ προχώρησε σε στρατηγική συμφωνία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα.

Τα δύο μέρη διαμόρφωσαν από κοινού ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο συνεργασίας και κοινών δράσεων, και υπέγραψαν το αντίστοιχο Μνημόνιο Συνεργασίας.

Οι κοινές δράσεις που συμφωνήθηκαν είναι οι εξής:

- Διοργάνωση ημερίδων ενημέρωσης ηλεκτρολόγων και αποφοίτων φοιτητών (τουλάχιστον μία φορά ετησίως).

- Υποστήριξη εκπόνησης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών των σπουδαστών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

- Διοργάνωση τεχνικών σεμιναρίων σε ολιγομελή τμήματα σπουδαστών, με παράλληλη ζωντανή παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου πιστοποιημένων μετασχηματιστών.

- Υποστήριξη και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών εργαστηριών με δωρεάν παροχή προϊόντων και εξοπλισμού, όπου αυτό είναι δυνατό.

- Δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης των σπουδαστών.

- Οργάνωση κοινών επιστημονικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή και άλλων πανεπιστημίων και ερευνητικών φορέων.

- Συνεργασία σε ερευνητικά προγράμματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Βασικός γνώμονας της παραπάνω συμφωνίας είναι η αμοιβαίως επωφελής και ουσιαστική σύνδεση της επιστημονικής κοινότητας και της επιστημονικής γνώσης με την αγορά εργασίας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]