ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πειραιά μίλησε για την επιτυχία της φετινής εκδήλωσης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς τη νέα χρονιά..

Δ.ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η εκδήλωση για τα ηλεκτρολογικά προϊόντα και η αιμοδοσία των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πειραιά, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η προσέλευση των μελών για να δώσουν αίμα ήταν εντυπωσιακή, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Οι επαγγελματίες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους των εταιρειών για τα νέα προϊόντα και για τις εξελίξεις στο χώρο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πειραιά κ. Δημήτρης Μουστάκας μίλησε αποκλειστικά στον "Ηλεκτρολόγο" και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εκδήλωση και την αιμοδοσία.

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

«Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση και η αιμοδοσία των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πειραιά. Μια γιορτή που έχουμε καθιερώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα εθιμοτυπικό το οποίο και εγώ το βρήκα από τους παλαιότερους συναδέλφους που διατέλεσαν πρόεδροι του Συνδέσμου Πειραιά.

Βρίσκομαι στο χώρο από το 1986, και παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια σύσφιγξη των σχέσεων τόσο των συναδέλφων όσο και των εταιρειών, οι οποίες έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχουν στην εκδήλωσή μας.

Η ετήσια αιμοδοσία μας έχει στόχο να βοηθήσει τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ξεκίνησε δειλά δειλά και έχει φτάσει πλέον σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο από πλευράς συμμετοχής των μελών του Συνδέσμου. Πραγματικά με τιμάει ως πρόεδρο του Συνδέσμου Πειραιά και ευχαριστώ τόσο τους συναδέλφους που έδωσαν αίμα όσο και αυτούς που παραβρέθηκαν αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Θέλω και πιστεύω αυτή η πρωτοβουλία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και να μη χαθεί.

Όσον αφορά την εκδήλωση, θέλω να ευχαριστήσω και τις 14 εταιρείες που παραβρέθηκαν, αλλά και ακόμη 6-7 εταιρείες που δεν κατάφεραν να είναι κοντά μας. Χρόνο με το χρόνο η συμμετοχή τους αυξάνεται, και δυστυχώς δεν έχουμε χώρο να φιλοξενήσουμε ακόμη περισσότερες εταιρείες.

Χάρηκα ιδιαίτερα που τη φετινή χρονιά παραβρέθηκαν και πολλές ελληνικές εταιρείες. Αυτό με τιμά ως πρόεδρο, και προσπαθώ πάντα από αυτή τη θέση να στηρίζω τις ελληνικές εταιρείες.

Για τη νέα χρονιά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να μην απογοητευόμαστε. Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας, αυτή που μας διακατέχει σαν λαό και σαν Έλληνες.

Ως Σύνδεσμος Πειραιά, από τη νέα χρονιά μπαίνουμε σε μια προεκλογική περίοδο, καθώς όλα τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία έχουν εκλογές. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζουν· όλους τους συναδέλφους. Ενδεχομένως θα ξανασυμμετέχω. Θα το δω και θα το σκεφτώ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, αλλά η αγάπη των συναδέλφων μού δίνει δύναμη, και αυτό με κρατάει κοντά τους.

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να είμαι κοντά τους. Είμαι αισιόδοξος. Ο Σύνδεσμος Πειραιά βάζει πάντα ψηλά το στόχο. Γενικά οι Έλληνες βάζουν πάντα ψηλά το στόχο, και δεν θα πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας».

 

Ο κ. Μουστάκας συνομίλησε και ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους εκπροσώπους των εταιρειών που έδωσαν το «παρών» στα γραφεία του Συνδέσμου, τονίζοντας σε όλους πως ο ίδιος και τα μέλη του Συνδέσμου Πειραιά βρίσκονται πάντα κοντά στις εταιρείες διάθεσης ηλεκτρολογικών προϊόντων. Όλοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους από την άρτια διοργάνωση του Συνδέσμου Πειραιά και τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου. Συγκεκριμένα:

-Εντυπωσιασμένος από το οικογενειακό κλίμα στα γραφεία του Συνδέσμου Πειραιά εμφανίστηκε ο κ. Νίκος Κόκκινος από την εταιρεία ΕΛΕΜΚΟ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μουστάκα για την φιλοξενία, ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πειραιά εξήρε τη στήριξη της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

-Τα στελέχη της ΑΒΒ αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου και στάθηκαν στην ανάγκη ενός υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες.

-Ο Τάσος Δημακόπουλος της Olympia Electronics αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα ηλεκτρολογικά προϊόντα, ενώ ο κ. Μουστάκας τον συνεχάρη για την επιτυχία της εταιρείας και εκτός συνόρων.

-Ο κ. Κώστας Βαρδάκης της ΕΑΤΟΝ ευχαρίστησε τον κ. Μουστάκα για τη φιλοξενία, και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, για τη στήριξη προς το Σύνδεσμο και για άλλες παρουσιάσεις.

-Στο γεγονός ότι η εκδήλωση για τα ηλεκτρολογικά προϊόντα συνδυάζεται και με ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, την αιμοδοσία, στάθηκε ο Γιώργος Σκρέκης, με την κ. Σκρέκη να ευχαριστεί τον κ. Μουστάκα και να τονίζει πως είναι παράδειγμα προς μίμηση.

-Ο κ. Παρατσώκης από την εταιρεία «Κουβίδης» στάθηκε στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και στο ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ ο κ. Μουστάκας ευχαρίστησε την εταιρεία για τη στήριξη του Συνδέσμου.

-Η κ. Κωνσταντίνα Ξυράφη τόνισε πως είναι τιμή για την Aliberti να στηρίζει το Σύνδεσμο Πειραιά, ενώ ο κ. Μουστάκας εκθείασε τον αγώνα της εταιρείας για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

-Οι εκπρόσωποι της εταιρείας HAGER ευχαρίστησαν τον κ. Μουστάκα και τον Σύνδεσμο Πειραιά για τη φιλοξενία, και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να δίνουν κάθε χρόνο το «παρών» στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Oι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες Α ειδικότητας 1ης Ομάδας, μπορούν –σύμφωνα με διευκρινιστική της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Πειραιώς και Νήσων- μπορούν να υλοποιούν εγκαταστάσεις ηλιακών φωτοβολτ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

Κλείσιμο [X]