ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών, παλαιών και νέων, ανοίγει το δρόμο για την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων στόχων της e-dreams στην αγορά των έξυπνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων...

E-DREAMS: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ E-DREAMS WINTER CAMP 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το e-dreams winter camp 2017 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Civitel Attik στο Μαρούσι, από 13 έως 15 Ιανουαρίου 2017. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των συνεργατών και φίλων της e-dreams, οι οποίοι μέσα σε ένα πλούσιο τριήμερο τεχνολογίας, ανταλλαγής απόψεων και ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών στον κτιριακό αυτοματισμό, επιβεβαίωσαν την τεχνολογική υπεροχή και τη συνεργατική συνοχή του οικοσυστήματος της e-dreams.

Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών, παλαιών και νέων, ανοίγει το δρόμο για την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων στόχων της e-dreams στην αγορά των έξυπνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα του τριημέρου κύλισε ομαλά, με τεχνικά σεμινάρια ETS5, εστιασμένα στην τυποποίηση και στο χειρισμό συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, από το Γιώργο Τάτση, KNX Tutor, καθώς και με εμπορικά σεμινάρια προσανατολισμένα στην οργάνωση και στο σύγχρονο ηλεκτρολογικό marketing από το Γιώργο Σαρρή, KNX Tutor.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα των Zennio, Divus, ELDAT, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά του smart home (Smarthome 4 ENA) και των ξενοδοχείων (Zennio Hotel Solutions). Ειδική ενότητα υπήρξε για την εμπορική πολιτική της εταιρείας και το νέο οργανόγραμμά της, το οποίο ανταποκρίνεται σε ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποδοτικό σχήμα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πολλές ομαδικές δράσεις δημιούργησαν σημαντικούς διαύλους επικοινωνίας και εμβάθυναν περισσότερο τη δικτύωση μεταξύ των συνεργατών.

Επίσης, δεν έλειψαν οι όμορφες εκπλήξεις από δρώμενα που είχαν σχεδιαστεί με στόχο τη θετική σκέψη και την αυτοβελτίωση, από τους ειδικούς Σίμο Παπαδόπουλο (επίκουρο καθηγητή Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και εμψυχωτή θεάτρου) και Γεράσιμο Κουβαρά (Γενικό Διευθυντή της ActionAid Ελλάς).

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή υπήρξε η βράβευση και απόδοση τιμητικής πλακέτας στο συνεργάτη της εταιρείας  Μηνά Κατρά (Smart Buildings) για την πολύτιμη και μακρόχρονη προσφορά του.

To e-dreams winter camp 2017 ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και εμπιστοσύνης. Η e-dreams, συνεπής στη δέσμευσή της να συμβάλει στην προαγωγή της τεχνικής και εμπορικής κατάρτισης του δικτύου της, ανανεώνει το ραντεβού της για το e-dreams summer camp τον Ιούνιο του 2017.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]