ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η συνεργασία του ΣΕΗΚ με τον καταρτισμένο ηλεκτρολόγο και μελετητή κρατάει χρόνια, καθώς είναι και ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΣΕΗΚ που αφορά τον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

ΣΕΗΚ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΗΚ EDUCATION ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΙΤΣΗ

Το ΣEHK Education είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα τη συνεργασία του με τον κ. Παύλο Κίτση, εκπαιδευτή πιστοποιημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου . Ο κ. Παύλος Κίτσης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, μελετητής και συνάμα επιθεωρητής των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στις Αγγλικές Βάσεις.

Η συνεργασία του ΣΕΗΚ με τον καταρτισμένο ηλεκτρολόγο και μελετητή κρατάει χρόνια, καθώς είναι και ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΣΕΗΚ που αφορά τον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Είναι ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας που διά μέσου του ΣΕΗΚ και του CYS συμμετέχει στις Τεχνικές Επιτροπές των Βρυξελλών για συζήτηση ευρωπαϊκών προτύπων που έχουν να κάνουν με την ηλεκτρολογία, και το μάθημα που θα διεξάγει το Β’ εξάμηνο του 2017 αφορά το AutoCAD.

Τα μέλη του ΣΕΗΚ, ηλεκτρολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μελετητές, του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

Ολοκληρώθηκαν οι εγκαταστάσεις του sehk education center

Το εκπαιδευτικό κέντρο του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κύπρου είναι έτοιμο, και πλέον τα γραφεία και το SEHK Education Center στεγάζονται σε ένα κτίριο 450 τ.μ. στη διεύθυνση Παραγωγικότητας 28Β, 2326, στη βιοτεχνική περιοχή της Λακατάμιας.

Η αίθουσα διδασκαλίας θα ονομάζεται SEHK Education - Elmasco, καθώς η εταιρεία Elmasco Ltd στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια του Συνδέσμου για ακόμη μια φορά.

Η επένδυση που έκανε ο ΣΕΗΚ για να μπορεί να ανταποκρίνεται στον κύριο στόχο του που είναι η διά βίου μάθηση, ανήλθε στις 40.000€.

Ο επόμενος στόχος του ΣΕΗΚ είναι η δημιουργία μουσείου ηλεκτρολογικού υλικού.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Oι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες Α ειδικότητας 1ης Ομάδας, μπορούν –σύμφωνα με διευκρινιστική της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Πειραιώς και Νήσων- μπορούν να υλοποιούν εγκαταστάσεις ηλιακών φωτοβολτ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

Κλείσιμο [X]