ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μετά την κοπή της πίτας έγινε επιβράβευση στα παιδιά των μελών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΣΕΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς στην αίθουσα εκδηλώσεων “Masa Masa” στη Λιβαδειά.

Μεγάλη τιμή για το Σύνδεσμο ήταν η παρουσία του εκπρόσωπου της Ιεράς Μητροπόλεως πατέρα Νικολάου Σιγάλα, ο οποίος ευλόγησε την πίττα παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, του αντιδημάρχου Λιβαδειάς κ. Ντελίκου Κωνσταντίνου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Λάμπρου Ρόδη, του προϊστάμενου Τεχνικού Τομέα της ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Λιβαδειάς κ. Τσούτσα Ιωάννη, καθώς και του νομικού σύμβουλου του Συνδέσμου κ. Δ. Μεργούπη.

Ιδιαίτερο κλίμα δημιούργησε σε όλους η παρουσία και τα θερμά λόγια των προσκεκλημένων. Μετά την κοπή της πίτας έγινε επιβράβευση στα παιδιά των μελών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή χρονιά.

Επίσης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον πρόεδρό του κ. Αγνιάδη Παναγιώτη, για την προσφορά και την αρωγή του Επιμελητηρίου προς το σωματείο.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

Κλείσιμο [X]