ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Π.Ο.Σ.Ε.Η.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ημέρα που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών από το 1972 γιορτάζει το περιβάλλον, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων εκφράζει την υποστήριξή της στις προσπάθειες που γίνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη για τη βελτίωση του κλίματος και την εφαρμογή της Συνθήκης για την κλιματική αλλαγή με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλης της ανθρωπότητας.

Πλήγμα για την παγκόσμια προσπάθεια για το κλίμα και το περιβάλλον χαρακτηρίζει η ομοσπονδία την πρόσφατη αποχώρηση των Η.Π.Α από τη Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή. Τονίζει, όμως, πως  το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθούν στην Ελλάδα απόψεις περί «κατασκευασμάτων» για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής για τα «μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και για συγκεκριμένες βιομηχανίες».

Τέλος, την πλήρη υποστήριξη του κλάδου σε όλες τις πρωτοβουλίες της παγκόσμιας κοινότητας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την ικανοποίηση των όρων και των προϋποθέσεων της Συμφωνίας των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή εκφράζει η Π.Ο.Σ.Ε.Η., η οποία στηρίζει εδώ και χρόνια, όπως τόνισε, την στροφή προς την «πράσινη ανάπτυξη».

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Η.Ε.Ν.Χ.: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου....

Π.Ο.Σ.Ε.Η.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σύσκεψη του περιφερειακού κλιμακίου κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 10:00πμ στη Θεσσαλονίκη...

Σ.Η.Ε.Ν.Η.: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Π.Ο.Σ.Ε.Η.

Θερμές συγχαρητήριες ευχές απέστειλε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου προς τον κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για την εκλογή του ως Προέδρου της ΠΟΣΕΗ...

Κλείσιμο [X]