ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΟΛΛΩΝ... «BATT» ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε πρόσφατα ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής, παρουσία της πλειοψηφίας των μελών και των οικογενειών τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε τη γιορτή δίνοντας  τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη ειρήνη, υγεία και ευτυχία.

Τα παιδιά και φέτος είχαν την τιμητική τους . Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία εισήχθησαν τη φετινή χρονιά στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας βραβεύτηκαν από το ΔΣ για την επιτυχία τους, αλλά και τα μικρότερα παιδιά απόλαυσαν παράσταση κλόουν και έλαβαν πλούσια δώρα από γνωστό κατάστημα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής,  όπως ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ,  ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πατρών, ο πρόεδρος και ο γ.γ της ΟΕΒΕΣΝΑ , ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ, ο γ.γ. της ΠΟΣΕΗ καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε το μέλος του Σωματείου, κ. Νεόφυτος Γ. Κων/νος, ο οποίος κέρδισε μία αναμνηστική εικόνα.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Νέα συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα είχαν μέλη του ΔΣ του ΣΕΗ Μαγνησίας. Η κ. Κολυνδρίνη υποδέχθηκε για μια ακόμα φορά τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μαουσίδη Σερ...

ΣΕΕΗΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Σε μια νέα προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά (ΣΕΕΗΠ), αναλαμβάνοντας τον δωρεάν έλεγχο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σχολικών κτιρ...

Ο ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Την ανάγκη επαρκούς ηλεκτρικής κάλυψης των νησιών των Βορείων Σποράδων επισημαίνει με επιστολή του προς τον ΑΔΜΗΕ, ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας....