ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΟΛΛΩΝ... «BATT» ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε πρόσφατα ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής, παρουσία της πλειοψηφίας των μελών και των οικογενειών τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε τη γιορτή δίνοντας  τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη ειρήνη, υγεία και ευτυχία.

Τα παιδιά και φέτος είχαν την τιμητική τους . Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία εισήχθησαν τη φετινή χρονιά στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας βραβεύτηκαν από το ΔΣ για την επιτυχία τους, αλλά και τα μικρότερα παιδιά απόλαυσαν παράσταση κλόουν και έλαβαν πλούσια δώρα από γνωστό κατάστημα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής,  όπως ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ,  ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πατρών, ο πρόεδρος και ο γ.γ της ΟΕΒΕΣΝΑ , ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ, ο γ.γ. της ΠΟΣΕΗ καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε το μέλος του Σωματείου, κ. Νεόφυτος Γ. Κων/νος, ο οποίος κέρδισε μία αναμνηστική εικόνα.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

Τη συνδρομή του για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος του τομέα Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου πρόσφερε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΣΕΗ) Σάμου. Πρόκειτα...

Κλείσιμο [X]