ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΟΛΛΩΝ... «BATT» ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε πρόσφατα ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής, παρουσία της πλειοψηφίας των μελών και των οικογενειών τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε τη γιορτή δίνοντας  τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη ειρήνη, υγεία και ευτυχία.

Τα παιδιά και φέτος είχαν την τιμητική τους . Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία εισήχθησαν τη φετινή χρονιά στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας βραβεύτηκαν από το ΔΣ για την επιτυχία τους, αλλά και τα μικρότερα παιδιά απόλαυσαν παράσταση κλόουν και έλαβαν πλούσια δώρα από γνωστό κατάστημα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής,  όπως ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ,  ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πατρών, ο πρόεδρος και ο γ.γ της ΟΕΒΕΣΝΑ , ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ, ο γ.γ. της ΠΟΣΕΗ καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε το μέλος του Σωματείου, κ. Νεόφυτος Γ. Κων/νος, ο οποίος κέρδισε μία αναμνηστική εικόνα.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Σ.Κ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, για την επιμόρφωση των μελών του, διοργάνωσε σε συνεργασία με την ΑΒΒ ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας....

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Η Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στις 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Ξάνθης στο εστιατόριο «Ξανθίππη»....

Ο Σ.Ε.Ε.Η.Σ.Κ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Park...