ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Ε.Η ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς,  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΥΨΙΛΟΝ» στη Λιβαδειά.

Ο πρόεδρος  του σωματείου κ. Κ. Καπλάνης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους ,τα μέλη και τις  οικογένειες τους για την παρουσία τους  και  ευχήθηκε σε όλους υγεία, αφθονία, χαρά και δημιουργία. Ειδική αναφορά έκανε επίσης στην απώλεια του εκλεκτού  συναδέλφου τους Γιάννη Καρρά, επί σειρά ετών  προέδρου του Σ.Ε.Ε.Η Λιβαδειάς και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Η.  Ευχήθηκε τέλος «ο κλάδος των ηλεκτρολόγων να μην θρηνήσει άλλες απώλειες και να είμαστε όλοι στο μέτρο».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η  αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φ. Παπαθωμά , ο  Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Χρ. Παπαευθυμίου, εκ μέρους του Επιμελητηρίου το μέλος του Δ.Σ. στο τμήμα Μεταποίησης ο κ. Γ. Παπανικολάου,  εκ μέρους της ΔΕΔΔΗΕ ο προϊστάμενος Τεχνικού Τομέα ΔΕΔΔΗΕ  περιοχής Λιβαδειάς   κ. Ι. Τσούτσας, ο πρόεδρος   Επαγγελματιοβιοτεχνών (Ο.Ε.Β.Ε) Λιβαδειάς κ. Δ. Γέρος, ο πρόεδρος  ΣΕΗ  Ευρυτανίας & Φθιώτιδας κ. Ι. Τσάκας Ιωάννης, ο  πρόεδρος  ΣΕΗ  Λοκρίδος κ. Αν. Παπαγεωργίου και ο επίτιμος πρόεδρος  του ΣΕΗ Λιβαδειάς κ. Ν. Γεωργαντζίνος.

Μετά την κοπή της πίτας βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών του σωματείου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ακολούθησε γεύμα και χορός.

Το σωματείο με ανακοίνωσή του εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους ιδιοκτήτες, το προσωπικό και την ορχήστρα  της αίθουσας εκδηλώσεων «ΎΨΙΛΟΝ» για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

Τη συνδρομή του για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος του τομέα Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου πρόσφερε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΣΕΗ) Σάμου. Πρόκειτα...

Κλείσιμο [X]