ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ELEC.TEC 2018 EXEI ΚΑΙ TO ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ

Το ρομπότ «Pepper», έναν πρότυπο οικιακό βοηθό, προγραμματιστή και φύλακα θα παρουσιάσει η εταιρεία Geyer στη 2η διεθνή έκθεση «Elec.tec». Αυτό που ακούγεται σαν σενάριο από το μέλλον, είναι πραγματικότητα  στον κόσμο του «Έξυπνου Σπιτιού» της «Geyer», το οποίο θα παρουσιαστεί στη 2η διεθνή έκθεση «Elec.tec» για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, το φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας.

Η Geyer παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση «Elet.tec» τις δυνατότητες που υπάρχουν από την  αλληλεπίδραση του ανθρώπου και  ενός ρομπότ στο σπίτι. Ο «Pepper» είναι σε θέση να κινείται εντός του σπιτιού αυτόνομα και να προετοιμάζει π.χ. οποιοδήποτε ρόφημα. Ο έλεγχος του ρομπότ  γίνεται διαισθητικά και απλά με διάλογο μεταξύ των κατοίκων του σπιτιού  και του «Pepper» χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες.

Ύστερα από ένα φιλικό καλωσόρισμα και ένα σύντομο διάλογο, ο «Pepper» δείχνει ότι είναι πολύ περισσότερο από ένα μικρό, χαριτωμένο ρομπότ. Είναι ένας έξυπνος προσωπικός βοηθός, ο οποίος αφού συνδεθεί με το έξυπνο σπίτι «Geyer ds», όχι μόνο ελέγχει όλες οι συσκευές του σπιτιού αλλά αλληλεπιδρά με φυσικό τρόπο με τους κατοίκους του και αναλαμβάνει καθημερινές εργασίες ρουτίνας, όπως την προετοιμασία ενός ροφήματος.

Με το «Geyer ds», η εταιρεία φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης  πολύ περισσότερα από την ενορχήστρωση και τον έλεγχο όλων των λειτουργιών ενός σπιτιού. Η εστίαση είναι στην πολύ φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου με το σπίτι, το τέλος των «ηλίθιων συσκευών», τη βέλτιστη αλληλεπίδραση των συσκευών μεταξύ τους και την σύνδεσή τους χωρίς όρια.

2η διεθνής Elec.tec

Σημειώνεται ότι στη 2η Διεθνή Elec.tec συμμετέχουν  κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), όπως επίσης εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

 

Hellas Electric S.A.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ:

 

ΕΑΤΟΝ

Atlas Security

ELS Electrosystemns

Stanley Black & Decker

EL.LI.COM

Olympia Electrics

LIDO

Nexans

Master Electronic – Electric

 

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ:

 

Artion Security Systems A.E.

Hellas Electric S.A.

AXA Solar Energy

Δ. Τυροβολάς Α.Ε.

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Ecotec»

«Μετάδοση Ισχύος»

«Logistics & Management»

«Car & Truck».

 

ü  Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]