ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η πρώτη σύσκεψη του διευρυμένου Περιφερειακού Κλιμακίου Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2018 στην Λαμία, με μεγάλη συμμετοχή των μελών-σωματείων της Ομοσπονδίας.

Στη σύσκεψη, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κάστρου της Λαμίας συμμετείχαν τα σωματεία  Άρτας, Ελασσόνας, Εύβοιας, Θήβας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων Ηπείρου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Λευκάδας – Βόνιτσας, Λοκρίδας, Μαγνησίας, Μεσολογγίου, Τρικάλων, Φθιώτιδας & Ευρυτανίας και  Φωκίδας & Αράχοβας.

Το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Β΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Περιφερειακού Κλιμακίου κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο γ.γ. κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου και ο αναπληρωτής ταμίας κ. Δημήτριος Τασιούλας.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Απόστολος Καραναστάσης και Γεώργιος Σαρακιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης της  Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Φθιώτιδας κ. Ελευθέριος Μπράζας, ο διευθυντής της Σχολής ΟΑΕΔ Λαμίας κ. Κωνσταντίνος Ζγάγιας και ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Φούντας.

Ημερήσια διάταξη

Οι κύριοι Θ. Αγγουράκης και Χρ. Παπαευθυμίου ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία περιλάμβαναν κλαδικά ζητήματα, το ηλεκτρονικό Μητρώο Συντελεστών Παραγωγής Δημόσιων & Ιδιωτικών Έργων (ΜΗ.Τ.Ε), την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την ορθή λειτουργία των σωματείων –μελών και ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προέδρων και των μελών των σωματείων, οι οποίες καταγράφηκαν και θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ, όπως σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Τη σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου οργάνωσαν τα μέλη του Σ.Ε.Η Φθιώτιδας & Ευρυτανίας με τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης (Aliberti,  ΕΛΕΜΚΟ, Εμμ. Κουβίδης, Geyer Hellas, Legrand, Olympia Electronics Schneider Electric).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ

Στη δωρεά τριών σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητων παρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινό...

OLYMPIA ELECTRONICS: ΝΕΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ένα νέο υβριδικό σύστημα συναγερμού (BS-468/A) παρουσιάζει στην αγορά η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Αποτελεί αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος BS-468 και το πλεονέκτημά του βασίζεται, σύμφωνα με την ...

EDISION-ΒΙΟΚΑΛ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ CCVT

Επεκτείνει η EDISION τη γκάμα των διαθέσιμων υλικών της μέσω της συνεργασίας με τη ΒΙΟΚΑΛ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018....

Κλείσιμο [X]