ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η πρώτη σύσκεψη του διευρυμένου Περιφερειακού Κλιμακίου Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2018 στην Λαμία, με μεγάλη συμμετοχή των μελών-σωματείων της Ομοσπονδίας.

Στη σύσκεψη, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κάστρου της Λαμίας συμμετείχαν τα σωματεία  Άρτας, Ελασσόνας, Εύβοιας, Θήβας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων Ηπείρου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Λευκάδας – Βόνιτσας, Λοκρίδας, Μαγνησίας, Μεσολογγίου, Τρικάλων, Φθιώτιδας & Ευρυτανίας και  Φωκίδας & Αράχοβας.

Το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Β΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Περιφερειακού Κλιμακίου κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο γ.γ. κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου και ο αναπληρωτής ταμίας κ. Δημήτριος Τασιούλας.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Απόστολος Καραναστάσης και Γεώργιος Σαρακιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης της  Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Φθιώτιδας κ. Ελευθέριος Μπράζας, ο διευθυντής της Σχολής ΟΑΕΔ Λαμίας κ. Κωνσταντίνος Ζγάγιας και ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Φούντας.

Ημερήσια διάταξη

Οι κύριοι Θ. Αγγουράκης και Χρ. Παπαευθυμίου ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία περιλάμβαναν κλαδικά ζητήματα, το ηλεκτρονικό Μητρώο Συντελεστών Παραγωγής Δημόσιων & Ιδιωτικών Έργων (ΜΗ.Τ.Ε), την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την ορθή λειτουργία των σωματείων –μελών και ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προέδρων και των μελών των σωματείων, οι οποίες καταγράφηκαν και θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ, όπως σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Τη σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου οργάνωσαν τα μέλη του Σ.Ε.Η Φθιώτιδας & Ευρυτανίας με τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης (Aliberti,  ΕΛΕΜΚΟ, Εμμ. Κουβίδης, Geyer Hellas, Legrand, Olympia Electronics Schneider Electric).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SCHNEIDER ELECTRIC: “INDUSTRY INNOVATION DAYS”

Την ενημέρωση των επαγγελματιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο της βιομηχανίας μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure είχαν ως σ...

OLYMPIA ELECTRONICS: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI

Πιστοποιητικό από τον αγγλικό φορέα πιστοποίησης BSI –έναν από πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως- απέκτησε πρόσφατα η Olympia Electronics για μια σειρά φωτιστικών ασφαλείας που διαθέτει....

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο....

Κλείσιμο [X]