ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η πρώτη σύσκεψη του διευρυμένου Περιφερειακού Κλιμακίου Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2018 στην Λαμία, με μεγάλη συμμετοχή των μελών-σωματείων της Ομοσπονδίας.

Στη σύσκεψη, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κάστρου της Λαμίας συμμετείχαν τα σωματεία  Άρτας, Ελασσόνας, Εύβοιας, Θήβας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων Ηπείρου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Λάρισας, Λιβαδειάς, Λευκάδας – Βόνιτσας, Λοκρίδας, Μαγνησίας, Μεσολογγίου, Τρικάλων, Φθιώτιδας & Ευρυτανίας και  Φωκίδας & Αράχοβας.

Το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Β΄ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Περιφερειακού Κλιμακίου κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο γ.γ. κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου και ο αναπληρωτής ταμίας κ. Δημήτριος Τασιούλας.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Απόστολος Καραναστάσης και Γεώργιος Σαρακιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης της  Π.Ε Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Φθιώτιδας κ. Ελευθέριος Μπράζας, ο διευθυντής της Σχολής ΟΑΕΔ Λαμίας κ. Κωνσταντίνος Ζγάγιας και ο τομεάρχης Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Φούντας.

Ημερήσια διάταξη

Οι κύριοι Θ. Αγγουράκης και Χρ. Παπαευθυμίου ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία περιλάμβαναν κλαδικά ζητήματα, το ηλεκτρονικό Μητρώο Συντελεστών Παραγωγής Δημόσιων & Ιδιωτικών Έργων (ΜΗ.Τ.Ε), την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την ορθή λειτουργία των σωματείων –μελών και ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προέδρων και των μελών των σωματείων, οι οποίες καταγράφηκαν και θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από το προεδρείο της ΠΟΣΕΗ, όπως σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Τη σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου οργάνωσαν τα μέλη του Σ.Ε.Η Φθιώτιδας & Ευρυτανίας με τη συνδρομή των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης (Aliberti,  ΕΛΕΜΚΟ, Εμμ. Κουβίδης, Geyer Hellas, Legrand, Olympia Electronics Schneider Electric).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]