ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ «SECUREX 2018»

Στη διεθνή έκθεση ασφάλειας «SECUREX 2018», που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Απριλίου 2018 στο Πόζναν της Πολωνίας, συμμετείχε η Olympia Electronics A.E. Στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της διείσδυσης στην ανερχόμενη  αγορά της Πολωνίας, η εταιρεία παρουσίασε τα προϊόντα της στο περίπτερο 11 και εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόσωπό της στην Πολωνία, κ. Γιώργο Αθανασιάδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Olympia Electronics Polska.

O κ. Αθανασιάδης παρουσίασε στους επισκέπτες την πορεία της εταιρείας, εστιάζοντας κυρίως στα νέα προϊόντα με τεχνολογία LEDs που έχουν σκοπό της εξοικονόμηση ενέργειας και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους και τον νέο ασύρματο συναγερμό. Το περίπτερο της Olympia Electronics δέχθηκε επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι η έκθεση «SECUREX 2018» θεωρείται ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον τομέα της ασφάλειας στην Πολωνία και την κεντρική Ευρώπη, όπου οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό. Ειδικοί της βιομηχανίας παρουσιάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, ενώ οι επικεφαλής των εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επιχειρηματικές επαφές.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία εκφράζει ικανοποίηση για τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση, σημειώνοντας παράλληλα ότι «με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]