ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση μελών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότη τον οικείο σύνδεσμο ηλεκτρολόγων εγκαταστατών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού Αντώνης Αλιμπέρτης και εκπρόσωποι των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης.

Μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης του κλάδου έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Θεόδωρος Αγγουράκης, σημειώνοντας ότι ο κλάδος «λυγίζει, ξαναλυγίζει αλλά δεν κάμπτεται».

Στην ημερήσια διάταξη συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο  ενώ οι εκπρόσωποι των κατά τόπους σωματείων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν θέσεις και προβληματισμούς επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

Στη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκης σύνταξης ενός πλαισίου αναδιάρθρωσης των σωματείων, την ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης του κλάδου και πιο εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΓΣΕΒΕΕ.

Η γενική συνέλευση ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε ενωτικό κλίμα, παρά τις όποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών της, με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS: ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΗ ΧΑΝΙΩΝ

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των ηλεκτρολόγων-εγκαταστατών για τις εξελίξεις στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, η Olympia Electronics διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο για τα μέλη του Συνδέσμου Η...

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ MERTEN D-LIFE ΣΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life και τα νέα πλαίσια M-Pure Decor της ανανεωμένης σειράς System M παρουσίασε η Schneider Electric, στα εγκαίνια της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων, στις 26 ...

Β. ΚΑΥΚΑΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Με το μήνυμα «Είμαστε πάντα δίπλα σας!» η ΚΑΥΚΑΣ συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο θεσμό «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών» που θα διεξαχθεί από 1 έως 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτού...