ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΧΤΥΠΗΣΕ» Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση μελών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΗ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότη τον οικείο σύνδεσμο ηλεκτρολόγων εγκαταστατών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού Αντώνης Αλιμπέρτης και εκπρόσωποι των εταιρειών-χορηγών της εκδήλωσης.

Μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης του κλάδου έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Θεόδωρος Αγγουράκης, σημειώνοντας ότι ο κλάδος «λυγίζει, ξαναλυγίζει αλλά δεν κάμπτεται».

Στην ημερήσια διάταξη συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο  ενώ οι εκπρόσωποι των κατά τόπους σωματείων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν θέσεις και προβληματισμούς επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

Στη διάρκεια του διοικητικού απολογισμού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επισήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκης σύνταξης ενός πλαισίου αναδιάρθρωσης των σωματείων, την ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης του κλάδου και πιο εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΓΣΕΒΕΕ.

Η γενική συνέλευση ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε ενωτικό κλίμα, παρά τις όποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών της, με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της σημερινής διοίκησης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]