ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για τις σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo, και Celiane with Netatmo, με τεχνολογία Eliot της Legrand, που αντιπροσωπεύουν πλήρως τη φιλοσοφία του «έξυπνου» σπιτιού και φιλοδοξούν να προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Την όμορφη εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου παρακολούθησαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, τους οποίους υποδέχτηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Legrand κ. Σωτήρης Τζαμάρας. Την παρουσίαση των νέων προϊόντων έκανε η  group product manager της εταιρείας κ.  Μάρια Σαραντάκη ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Φρεντερίκ Χερί, executive vice president export του Ομίλου Legrand, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του περιέγραψε το όραμα της Legrand για το «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος.

Mε το μότο «Mαζί απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή», η Legrand με τις νέες σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, φιλοδοξεί να κατακτήσει, όπως περιέγραψε η κ. Σαραντάκη, και την κορυφή στα προϊόντα «έξυπνου» σπιτιού.

Η συμμετοχή του μουσικού σχήματος Sound Intrigue Show και της σοπράνο Ελένη Σταμίδου προσέδωσαν ξεχωριστή νότα στην όμορφη βραδιά και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χρώματα και ήχους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

Κλείσιμο [X]