ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

LEGRAND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μια νέα σειρά συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, βασισμένη στο IoT παρουσίασε η Ελληνική Legrand, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στις 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για τις σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo, και Celiane with Netatmo, με τεχνολογία Eliot της Legrand, που αντιπροσωπεύουν πλήρως τη φιλοσοφία του «έξυπνου» σπιτιού και φιλοδοξούν να προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Την όμορφη εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου παρακολούθησαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, τους οποίους υποδέχτηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Legrand κ. Σωτήρης Τζαμάρας. Την παρουσίαση των νέων προϊόντων έκανε η  group product manager της εταιρείας κ.  Μάρια Σαραντάκη ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Φρεντερίκ Χερί, executive vice president export του Ομίλου Legrand, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του περιέγραψε το όραμα της Legrand για το «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος.

Mε το μότο «Mαζί απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή», η Legrand με τις νέες σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών, φιλοδοξεί να κατακτήσει, όπως περιέγραψε η κ. Σαραντάκη, και την κορυφή στα προϊόντα «έξυπνου» σπιτιού.

Η συμμετοχή του μουσικού σχήματος Sound Intrigue Show και της σοπράνο Ελένη Σταμίδου προσέδωσαν ξεχωριστή νότα στην όμορφη βραδιά και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χρώματα και ήχους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ

Στη δωρεά τριών σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητων παρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινό...

OLYMPIA ELECTRONICS: ΝΕΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ένα νέο υβριδικό σύστημα συναγερμού (BS-468/A) παρουσιάζει στην αγορά η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Αποτελεί αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος BS-468 και το πλεονέκτημά του βασίζεται, σύμφωνα με την ...

EDISION-ΒΙΟΚΑΛ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ CCVT

Επεκτείνει η EDISION τη γκάμα των διαθέσιμων υλικών της μέσω της συνεργασίας με τη ΒΙΟΚΑΛ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018....

Κλείσιμο [X]