ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI

Πιστοποιητικό από τον αγγλικό φορέα πιστοποίησης BSI –έναν από πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως- απέκτησε πρόσφατα η Olympia Electronics για μια σειρά φωτιστικών ασφαλείας που διαθέτει.

Πρόκειται για φωτιστικά ασφαλείας υψηλής ισχύος και διευθυνσιοδοτούμενα φωτιστικά ασφαλείας, που τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται φωτισμός ασφαλείας.

Συγκεκριμένα πιστοποιήθηκαν τα φωτιστικά ασφαλείας: GRL-37/90, GRL-37/180, GRL-37/90/WP, GRL-37/180/WP, GRL-37/90/ADR, GRL-37/180/ADR, GRL-37/90/WP/ADR, GRL-37/180/WP/ADR.

Η Olympia Electronics, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ).

«Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την Olympia Electronics, η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας», σημειώνει χαρακτηριστικά η διοίκηση της εταιρείας.

Η απόκτηση πιστοποιητικών για τα προιόντα της εταιρείας αποδεικνύει τη συμμόρφωση του κατασκευαστή με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη διακίνηση των προϊόντων της στην κοινοτική αγορά.

Η Olympia Electronics έχει αποκτήσει πιστοποιητικά για πλειάδα προϊόντων της, πετυχαίνοντας έτσι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Ενίσχυση της αξιοπιστίας των προϊόντων της
  • Μείωση των αστοχιών κατά την παραγωγή των προϊόντων
  • Προσέλκυση καταναλωτών που αναζητούν αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα
  • Παροχή ασφαλέστερων προϊόντων στους καταναλωτές

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]