ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI

Πιστοποιητικό από τον αγγλικό φορέα πιστοποίησης BSI –έναν από πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως- απέκτησε πρόσφατα η Olympia Electronics για μια σειρά φωτιστικών ασφαλείας που διαθέτει.

Πρόκειται για φωτιστικά ασφαλείας υψηλής ισχύος και διευθυνσιοδοτούμενα φωτιστικά ασφαλείας, που τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται φωτισμός ασφαλείας.

Συγκεκριμένα πιστοποιήθηκαν τα φωτιστικά ασφαλείας: GRL-37/90, GRL-37/180, GRL-37/90/WP, GRL-37/180/WP, GRL-37/90/ADR, GRL-37/180/ADR, GRL-37/90/WP/ADR, GRL-37/180/WP/ADR.

Η Olympia Electronics, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ).

«Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την Olympia Electronics, η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας», σημειώνει χαρακτηριστικά η διοίκηση της εταιρείας.

Η απόκτηση πιστοποιητικών για τα προιόντα της εταιρείας αποδεικνύει τη συμμόρφωση του κατασκευαστή με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη διακίνηση των προϊόντων της στην κοινοτική αγορά.

Η Olympia Electronics έχει αποκτήσει πιστοποιητικά για πλειάδα προϊόντων της, πετυχαίνοντας έτσι τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Ενίσχυση της αξιοπιστίας των προϊόντων της
  • Μείωση των αστοχιών κατά την παραγωγή των προϊόντων
  • Προσέλκυση καταναλωτών που αναζητούν αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα
  • Παροχή ασφαλέστερων προϊόντων στους καταναλωτές

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: ΔΩΡΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ

Στη δωρεά τριών σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου και των απαραίτητων παρελκόμενων ειδών υπολογιστή για το τμήμα πληροφορικής του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Σ.Σ. Οινό...

OLYMPIA ELECTRONICS: ΝΕΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ένα νέο υβριδικό σύστημα συναγερμού (BS-468/A) παρουσιάζει στην αγορά η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Αποτελεί αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος BS-468 και το πλεονέκτημά του βασίζεται, σύμφωνα με την ...

EDISION-ΒΙΟΚΑΛ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ CCVT

Επεκτείνει η EDISION τη γκάμα των διαθέσιμων υλικών της μέσω της συνεργασίας με τη ΒΙΟΚΑΛ, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018....

Κλείσιμο [X]