ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SCHNEIDER ELECTRIC: “INDUSTRY INNOVATION DAYS”

Την ενημέρωση των επαγγελματιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο της βιομηχανίας μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure είχαν ως στόχο οι δύο εκδηλώσεις με τίτλο «Industry Innovation Days » που οργάνωσε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Schneider Electric στις 11 και 25 Ιουνίου αντίστοιχα.

Τις εκδηλώσεις άνοιξε ο κ. Σπύρος Ράπτης, γενικός διευθυντής της Schneider Electric για την Ελλάδα & την Κύπρο, τονίζοντας ιδιαίτερα στην παρουσίασή του τις νέες τάσεις στον τομέα της ενέργειας. Ο κ. Ράπτης στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της ψηφιοποίησης και στις αλλαγές που αυτή επιφέρει ενώ παρουσίασε την ανοιχτή και διαλειτουργική IoT αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure μέσω παραδειγμάτων παγκόσμιων εφαρμογών της στους κλάδους της τσιμεντοβιομηχανίας και της γαλακτοκομίας καθώς και στο πώς αυτή συμβάλει σε πιο ενεργειακά αποδοτικές και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Ακολούθησαν σειρά εισηγήσεων για την παρουσίαση νέων βιομηχανικών προϊόντων και λογισμικών της Schneider Electric ενώ στο πλαίσιο αυτών τονίστηκε και η αναγκαιότητα για διαγνωστική συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Παράλληλα με τις ομιλίες, οι συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη σχετική έκθεση, να δουν από κοντά τις νέες λύσεις της Schneider Electric και να συνομιλήσουν με τα στελέχη σχετικά με τα νέα προϊόντα και λογισμικά.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]