ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΣΕΒΕΕ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Την πρωτοβουλία της ΓΣΕΒΕΕ για την προσωρινή ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής στηρίζει η Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), καλώντας τα σωματεία-μέλη της να ανταποκριθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Σημειώνεται ότι η ΓΣΕΒΕΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις ομοσπονδίες και τα σωματεία της χώρας, να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει να αποσταλούν άμεσα στο κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ ( Αριστοτέλους 46, ΤΚ: 10433, Αθήνα) από όπου θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές. Επίσης, η Συνομοσπονδία καλεί όσους το επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά καταθέτοντας χρήματα για την βοήθεια των πυροπαθών στον παρακάτω λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ στην Alpha Bank: ΙΒΑΝ GR0801403580358002002005315

Παράλληλα, η Συνομοσπονδία θέτει τα μέλη της, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους στη διάθεση των δήμων που έχουν πληγεί για την καταγραφή και την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης των περιοχών αυτών.

 «Αυτή τη κρίσιμη στιγμή που δοκιμάζονται οι συνάνθρωποί μας, οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα τους. Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι μεγάλες και οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πληγέντων», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ.

Άμεσες ανάγκες

Τα μέλη της Συνομοσπονδίας που θέλουν να συνεισφέρουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα συγκεντρωθούν:

Φάρμακα: (γάζες, pulvo, Betadine, fucidin, παυσίπονα).

Είδη πρώτης ανάγκης: (παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη προσωπικής υγιεινής -χαρτομάντιλα, σερβιέτες, χαρτί υγείας- πάνες ενηλίκων.

Τρόφιμα: νερό εμφιαλωμένο, χυμοί, γάλατα μακράς διάρκειας (τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου), ξηρά τροφή (φρυγανιές, κράκερς, μπισκότα τύπου petit beurre, σταφίδες, ξηροί καρποί).

Επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές

Στο μεταξύ κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής τον γ.γ.της Συνομοσπονδίας κ. Γιώργο Κουράση, μέλη της Διοίκησης και επιστημονικό προσωπικό του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, αναμενόταν να επισκεφθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου τις πυρόπληκτες περιοχές προκειμένου να συναντηθούν με τους Δημάρχους Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνος και να μεταφέρουν την πρωτοβουλία της ΓΣΕΒΕΕ να θέσει τα μέλη των Ομοσπονδιών Υδραυλικών και Ηλεκτρολόγων στη διάθεση όλων των αρχών ώστε να επισπευθεί η καταγραφή των ζημιών και να συμβάλουν στην άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των περιοχών αυτών. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

Κλείσιμο [X]