ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

DEVOLO: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ DEVOLO MAGIC ΣΤΗΝ IFA 2018

Τη νέα σειρά προϊόντων devolo Magic που συγχωνεύουν Mesh-WiFi και Powerline για ταχύτητες έως και 2.400 Mbps παρουσιάζει αυτές τις μέρες η devolo στη διεθνή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών IFA 2018, που άνοιξε τις πύλες της στις 29 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Με το σλόγκαν "Start living in the future today", η εταιρεία παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον τομέα του home networking με τη σειρά προϊόντων devolo Magic, που προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη σταθερότητα, μεγαλύτερη εμβέλεια και ακτίνα δράσης. Το devolo Magic θεωρείται το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης. Η devolo συνδυάζει για πρώτη φορά το πιο ισχυρό WiFi με την τεχνολογία powerline. Από το συνδυασμό αυτό προκύπτει το devolo Magic που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στο Mesh-WiFi, ενώ η νέα γενιά chips για τα powerline που βασίζεται στην αρχιτεκτονική G.hn επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 2.400 Mbps.

Το γεγονός το καθιστά από τα γρηγορότερα προϊόντα Powerline στην αγορά, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης για όλες τις σύγχρονες εφαρμογές πολυμέσων, όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του. Το devolo Magic παρέχει και επαρκείς πόρους για την ψυχαγωγία του αύριο, αφού τα προϊόντα καθιστούν πλέον δυνατή τη μετάδοση πολλαπλών βίντεο παράλληλα ποιότητας 4Κ ή ακόμα και 8Κ σε όλο το σπίτι χωρίς απώλειες στην ποιότητα. «Οι εφαρμογές virtual reality που ουσιαστικά “τρέφονται” με data, αλλά και τα online παιχνίδια υψηλής ταχύτητας είναι μια πραγματικότητα, όπως είναι και η σταθερή πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που βασίζονται σε cloud, για όσους εργάζονται στο σπίτι», σημειώνει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση για την παρουσίαση του προϊόντος.

Mesh-WiFi

Στα πλεονεκτήματα των νέων προϊόντων η devolo συγκαταλέγει τα παρακάτω: «Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες λειτουργίες WiFi. Η λειτουργία “Fast Roaming" εξασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients, όπως τα smartphones και τα tablets, είναι πάντα συνδεδεμένα στο ισχυρότερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι άνθρωποι μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με τις φορητές συσκευές τους. Το "ConfigSync" επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των δεδομένων WiFi configuration του routerσε όλα τα WiFi access points (single SSID). Επιπλέον, η νέα λειτουργία "Airtime Fairness" εξυπηρετεί και WiFi clients υψηλότερης ταχύτητας με προτεραιότητα. Με τη νέα τεχνολογία παλαιότερες συσκευές WiFi οι οποίες ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για μια λήψη δεν στέκονται εμπόδιο στις σύγχρονες. Το ενσωματωμένο σύστημα "Band Steering" διασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients έχουν εκχωρηθεί αυτόματα στο καλύτερο ασύρματο κανάλι και τη βέλτιστη συχνότητα. Το devolo Magic καθιστά αυτόματα διαθέσιμες για τους χρήστες του, όλες τις λειτουργίες του Mesh-WiFi».

Εύκολη εγκατάσταση

Η νέα λειτουργία αυτόματης αντιστοίχισης καθιστά –υποστηρίζει η devolo- την εγκατάσταση των προσαρμογέων devolo Magic πιο εύκολη από ποτέ. Μετά τη σύνδεση του πρώτου προσαρμογέα, όλοι οι άλλοι προσαρμογείς συνδέονται μέσα στα επόμενα δύο λεπτά αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί η πίεση άλλων κουμπιών. Στη συνέχεια, κάθε πρίζα είναι εξοπλισμένη με γρήγορη και ξεχωριστά κρυπτογραφημένη σύνδεση στο Internet. Η βασισμένη σε browser εφαρμογή devolo Cockpit είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω configuration.

Τέλος, για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων η devolo παρουσιάζει το νέο devolo Home Network App, που προσφέρει ακόμα πιο φιλικό περιβάλλον εργασίας για το χρήστη και παράλληλα έναν ευρηματικό οδηγό εγκατάστασης ο οποίος καθοδηγεί βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.

«Το επόμενο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή θα περάσει μέσα από συνεχείς βελτιώσεις για να μετατραπεί σε ένα βασικό εργαλείο με βέλτιστη χρηστικότητα. Στις προγραμματισμένες λειτουργίες του app θα περιλαμβάνονται τα features: Guest-WiFi, Parental control και Speed-Test», καταλήγει η devolo στη σχετική ανακοίνωση.

Τα νέα devolo Magic θα είναι διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και στα καταστήματα λιανικής πώλησης τον Οκτώβριο του 2018. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών σε όλα τα προϊόντα.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

Κλείσιμο [X]