ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ELECTROM: ΝΕΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ IPAD LED

Η εταιρεία «ELECTROM - ΑΦΟΙ Μ. ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ Ο.Ε.»  έφερε στην ελληνική αγορά τους προβολείς IPAD LED, οι οποίοι προορίζονται για πληθώρα εφαρμογών.

Πρόκειται, όπως σημειώνει η «ELECTROM» για «πολύ λεπτούς προβολείς που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, απλότητα, υψηλή αισθητική όμορφοι και καταπληκτική απόδοση».  «Οι εξαιρετικά περιορισμένες διαστάσεις τους, το μικρό τους βάρος, καθώς και ο υψηλός βαθμός στεγανότητας, τους καθιστούν κατάλληλους για πληθώρα εφαρμογών», τονίζει η εταιρεία.

 Οι προβολείς IPAD είναι στεγανοί με επίπεδο προστασίας ΙΡ65 με πλακέτα LED SMD υψηλής φωτεινότητας, γωνίας 120° και με τάση λειτουργίας 176-264v. Διαθέτουν σώμα από αλουμίνιο με τις απολύτως κατάλληλες ψύκτρες για να εξασφαλίζεται η σωστή απαγωγή της θερμότητας. Η γωνία θέσης του προβολέα μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 360° δίνοντας μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση του. 

 Διατίθενται σε 10W, 20W, 30W, 50W και 100W. Σε ψυχρό (6500Κ) φυσικό (4000Κ) και θερμό (3100Κ) χρώμα φωτισμού.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε: ΝΕΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ COMMAX: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ LED ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα συστήματα μονοκατοικίας - διπλοκατοικίας της COMMAX διαθέτουν μεταλλικές μπουτονιέρες χωνευτές ή επίτοιχες, και πλήθος δυνατοτήτων που τα καθιστούν ιδανικά για γραφεία, μονοκατοικίες, διπλοκατοικίε...

EDISION: ΠΟΛΥΚΛΩΝΑ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ TELEVES

Όλα διαθέτουν θωράκιση Class A, νήμα απογύμνωσης, προστατευτικό περίβλημα και αγωγούς καλωδίων για αποφυγή παραμόρφωσης......

ΕΑΤΟΝ: ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SAFELITE

Η νέα σειρά παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και αρμονία σε κάθε είδους εγκατάσταση......