ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΑΕ/ΣΠΥΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είχε την χαρά, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της κλιμάκιο 12 αξιωματικών του Σχολείου Πυρασφάλειας (ΔΑΕ / ΣΠΥΠΑ)  της Πολεμικής Αεροπορίας για ενημερωτικό σεμινάριο σε θέματα ασφαλείας κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Το Σχολείο Πυρασφαλείας της  Πολεμικής Αεροπορίας  έχει ως αποστολή του, την μετεκπαίδευση του προσωπικού που στελεχώνει τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς των αεροδρομίων της Πολεμικής Αεροπορίας στη διάσωση πληρωμάτων – πυρόσβεση ατυχημάτων αεροσκαφών,  την εκπαίδευση προσωπικού της Π.Α. και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε θέματα πυρασφάλειας  - πυροσβέσεως – διασώσεως προσωπικού.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μοναδική ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, πραγματοποίησε αυτό το σεμινάριο, με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη του Σχολείου Πυρασφαλείας της Π.Α. σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις και προκλήσεις του ευμετάβλητου περιβάλλοντος πυρασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα, η Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κ. Άννα Δασκαλάκη, σε συνεργασία με τον Μηχανικό Πωλήσεων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νίκο Αρβανιτίδη, διενέργησαν την ενημέρωση με ένα περιεκτικό σεμινάριο.  Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου καλύφθηκαν θέματα σχετικά με την νομοθεσία που ισχύει για τα προϊόντα φωτισμού ασφαλείας, πυρανίχνευσης και συναγερμού.   Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πλήρη εικόνα για την ισχύουσα νομοθεσία του κλάδου των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 ο Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, υποδέχθηκε 30 μαθητές του ΕΠΑΛ Αιγινίου, από το οποίο αποφοίτησε και ο ίδιος. Μαζί τους ήταν και μία ομάδα μ...

H BIOKAL AE ΣΤΗΝ EKΘΕΣΗ CABSAT 2019

H εταιρεία BIOKAΛ ΑΕ συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση CABSAT που έγινε τον Μάρτιο στο Dubai.Το γεγονός αυτό συνδέεται με τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας ήδη από το 2010 να δι...

ΣΕΗ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών – Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Κορινθίας....