Την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων Bορείου Ελλάδος στην Καβάλα με βασικό διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας.
Στην Σύσκεψη του Π.Κ παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους της Δημαρχίας Καβάλας ο Κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Δημητριάδης Αβραάμ, από την Ομοσπονδία Επαγ. Βιοτ. Ν. Καβάλας ο Πρόεδρος κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος, από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικου Υλικού ο Πρόεδρος Κ. Αντώνης Αλιμπέρτης..
Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ το «παρών» έδωσαν, ο Πρόεδρος Κ. Αγγουράκης Θεόδωρος , ο Α Αντιπρόεδρος Κ. Κουντουργιάννης ʼγγελος, ο Γ. Γραμματέας κ. Κωνσταντόπουλος Χαράλαμπος, ο Ταμίας Κ. Καυκαλάς Εμμανουήλ, ο Αναπλ. Γ.Γραμματέας κ. Ζήσης Σαρδάνης.
Τα θέματα του κλάδου που αναλύθηκαν πολλά. Ακούστηκαν γνώμες , Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Ενημέρωση για το ΠΔ 71/2019 «Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.ΤΕ)»κλπ.







