Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΑρχαιρεσίες Π.Ο.Σ.Ε.Η. 23 & 24 Ιουλίου 2022

Αρχαιρεσίες Π.Ο.Σ.Ε.Η. 23 & 24 Ιουλίου 2022

Στις 23 & 24 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α) η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Π.Ο.Σ.Ε.Η., μέσα από τις οποίες εξελέγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας μας για τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών έχουν ως εξής:

Α) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ψήφισαν 149 αντιπρόσωποι: 148 έγκυρα και 1 άκυρο. Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την εκλογή του 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

Π.Α.Σ.Κ.Ε. – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ : 85 ψήφοι -13 έδρες

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ : 47 ψήφοι – 6 έδρες

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ : 17 ψήφοι – 2 έδρες

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Η έχει ως εξής:

  • Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Αγγουράκης Θεόδωρος (Σ.Ε.Η Ηρακλείου), Βαζαίος Χαράλαμπος (Σ.Ε.Ε.Η Πειραιά), Βιολάκης Στυλιανός (Σ.Ε.Η Ηρακλείου), Βούτας Ιωάννης (Σ.Ε.Η Χανίων), Ηλίας Χρήστος (Σ.Ε.Η Κορίνθου), Κριθαράκης Εμμανουήλ (Σ.Ε.Η Λασιθίου), Κουντουργιάννης Άγγελος (Σ.Ε.Η Θεσσαλονίκης), Κώνστας -Φίλης Θεοφάνης (Σ.Ε.Η. Θήβας), Μαουσίδης Σεραφείμ (Σ.Ε.Η Μαγνησίας), Μέρμελας Παναγιώτης (Σ.Ε.Η Αχαϊας), Νάχαμος Ευθύμιος (Σ.Ε.Η Λάρισας), Παυλόπουλος Αλέξιος (Σ.Ε.Η Αχαϊας), Χονδρογιάννης Ιωάννης (Σ.Ε.Η Νοτιοανατολικής Αττικής). Σελίδα 2 από 3

  • ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Βροντελής Δημήτριος (Σ.Ε.Η Σερρών), Ζαχαριόγλου Δημήτριος (Σ.Ε.Η Σάμου), Κόλλιας Δημήτριος (Σ.Ε.Η Έβρου), Νάστος Αθανάσιος (Σ.Ε.Η Πέλλας), Πετρόπουλος Δημήτριος (ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ), Σαρδάνης Ζήσης (Σ.Ε.Η Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου).

  • ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Νομικός Νικόλαος (Σ.Ε.Ε.Η Πειραιά), Τσάκας Ιωάννης (Σ.Ε.Η Φθιώτιδας & Ευρυτανίας)

Β) Εκλογή Προεδρείου

Στις 24 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Αλέξιου Παυλόπουλου, με θέμα την εκλογή Προεδρείου και την κατανομή των Αξιωμάτων. Το Προεδρείο μετά από τις μυστικές ψηφοφορίες για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. που θα συμμετέχουν στο Προεδρείο και την κατανομή των Αξιωμάτων διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος : Αγγουράκης Θεόδωρος (Σ.Ε.Η Ηρακλείου)

Α΄ Αντιπρόεδρος : Κουντουργιάννης Άγγελος (Σ.Ε.Η Θεσσαλονίκης)

Β΄ Αντιπρόεδρος : Βαζαίος Χαράλαμπος (Σ.Ε.Ε.Η Πειραιά)

Γ. Γραμματέας : Μαουσίδης Σεραφείμ (Σ.Ε.Η Μαγνησίας)

Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας : Σαρδάνης Ζήσης (Σ.Ε.Η Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου)

Ταμίας : Παυλόπουλος Αλέξιος (Σ.Ε.Η Αχαϊας)

Αναπληρωτής Ταμίας : Πετρόπουλος Δημήτριος (ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ)

 

Γ. Ελεγκτική Επιτροπή

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν από τον συνδυασμό της Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ : Αρκούδης Αντώνιος (Σ.Ε.Η Κέρκυρας), Τασιούλας Κωνσταντίνος (Σ.Ε.Η Ιωαννίνων-Ηπείρου) και από το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ: Πετράκης Κωνσταντίνος (Σ.Ε.Η Θήρας) Σελίδα 3 από 3

 

Δ. Αντιπρόσωποι για τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

Για την εκλογή των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε ψήφισαν 58 αντιπρόσωποι από τα Σωματεία – Μέλη που έχουν επιλέξει την Π.Ο.Σ.Ε.Η ως κύρια Ομοσπονδία και βρέθηκαν 53 έγκυρα, 2 άκυρα και 3 λευκά. Ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ έλαβε: 34 ψήφους και εκλέγει 4 αντιπροσώπους στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε και ο συνδυασμός Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ έλαβε 19 ψήφους και εκλέγει 2 Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Εκλέχθηκαν για Αντιπρόσωποι στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε οι παρακάτω συνάδελφοι:

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Βάσσος Κωνσταντίνος (Σ.Ε.Η Πέλλας), Καυκαλάς Εμμανουήλ (ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ), Πατσής Χαράλαμπος (ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ), Σαρδάνης Ζήσης (Σ.Ε.Η Ορεστιάδας – Διδυμότειχου).

Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Δαμίγος Κωνσταντίνος (Σ.Ε.Η Νοτιοανατολικής Αττικής), Κριθαράκης Εμμανουήλ (Σ.Ε.Η Λασιθίου).

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας δεσμεύονται ότι, πάντα με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συναδέλφων όλης της χώρας, θα συνεχίσουν το δύσκολο έργο που ανέλαβαν και θα εργαστούν συλλογικά, με όλες τους τις δυνάμεις, προς την επίλυση του συνόλου των προβλημάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ