Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΝέα ΠροϊόνταDEVOLO: Συνδυάζει για πρώτη φορά WiFi 6 και Powerline επικοινωνία

DEVOLO: Συνδυάζει για πρώτη φορά WiFi 6 και Powerline επικοινωνία

Με το Magic 2 WiFi 6, η devolo παρουσιάζει τον πρώτο Powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, σε αυτή τη συσκευή, που αποτελεί τη νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας, οι ειδικοί της devolo στην οικιακή δικτύωση, συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία Powerline με το πιο ισχυρό πρότυπο WiFi.

Χάρη στη μέγιστη ταχύτητα Powerline έως και 2.400 Mbps και την απόδοση WiFi έως και 1.800 Mbps, το Magic 2 WiFi 6, τονίζει η εταιρεία, απογειώνει τα οικιακά δίκτυα. Η τεχνολογία Powerline μεταδίδει το σήμα του internet μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης και ξεπερνάει εμπόδια όπως τοίχοι και οροφές απρόσκοπτα, ενώ παρέχει σε όλο το σπίτι εξαιρετικά σταθερό, μεγάλης εμβέλειας και γρήγορο WiFi, αξιοποιώντας νέα ασύρματα χαρακτηριστικά, όπως OFDMA, TWT και τη σύγχρονη τεχνολογία mesh.

«Τα οικιακά δίκτυα πρέπει να γίνονται όλο και πιο ισχυρά και ταυτόχρονα πιο εύκολα στην εγκατάστασή τους,» δήλωσε ο Heiko Harbers, CEO της devolo AG. «Έχοντας αυτό κατά νου, το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 συνδυάζει τους δύο καλύτερους κόσμους της τεχνολογίας και δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να κατασκευαστεί ένα μοντέρνο, διαχρονικό και γρήγορο οικιακό δίκτυο». Με αυτή την πρεμιέρα, η εταιρεία με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας, επιβεβαιώνει όπως υπογραμμίζει, την πρωτοκαθεδρία της στον τομέα των λύσεων έξυπνης δικτύωσης για καταναλωτές.

Το Starter Kit που αποτελείται από δύο προσαρμογείς είναι διαθέσιμο στην αγορά από τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ για μεγαλύτερους χώρους, διατίθεται το Multiroom Kit, το οποίο διαθέτει τρεις προσαρμογείς. Όσοι επιθυμούν αργότερα, σημειώνει η devolo, να επεκτείνουν το δίκτυό τους, μπορούν να αγοράσουν ξεχωριστά έναν προσαρμογέα επέκτασης Add on.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ