Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπίσκεψη του EΠΑ.Λ. Ηλιουπόλεως στο Μουσείο Ηλεκτρισμού

Επίσκεψη του EΠΑ.Λ. Ηλιουπόλεως στο Μουσείο Ηλεκτρισμού

Τη Δευτέρα 08/12/2022 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη επίσκεψη στο Μουσείο Ηλεκτρισμού. Καθηγητές και μαθητές της 2ας και 3ης τάξεως του EΠΑ.Λ. Ηλιουπόλεως αρχικά περιηγήθηκαν στα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, Πρόεδρο της εταιρείας Aliberti για θέματα που αφορούν τις Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις καθώς και για τα υλικά και εξαρτήματα αυτών. Στο τέλος της ενημέρωσης, οι καθηγητές συμφώνησαν με τον κ. Αλιμπέρτη να ορίσουν ημερομηνία επίσκεψης στην εταιρεία του προκειμένου να ενημερωθούν για την παραγωγή και διαδικασία κατασκευής των ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων.

Το Μουσείο Ηλεκτρισμού απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους μαθητές του EΠΑ.Λ. Ηλιουπόλεως και στους συνοδούς καθηγητές τους, κ. Μιχαήλ Τζώρτζη και κ. Αργυρώ Μάτσα, για την πρωτοβουλία τους να επισκεφθούν το Μουσείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρεία Aliberti, για την παρουσίαση στους σπουδαστές. Τέλος, πολλές ευχαριστίες στη Γραμματεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων, που είναι πάντα στο πλευρό του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων και συμβάλλει στον συντονισμό των επισκέψεων στο Μουσείο.

* Οι ενδιαφερόμενοι για επίσκεψη στο Μουσείο παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 5228693 & 6943 475345 με τον κ. Γεώργιο Κισσανδράκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ