Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταGoldeco SA: Επίσημος συνεργάτης της εταιρείας νέας γενιάς μετατροπέων, Solplanet

Goldeco SA: Επίσημος συνεργάτης της εταιρείας νέας γενιάς μετατροπέων, Solplanet

Με αφορμή το επιδοτούμενο πρόγραμμα που ήδη τρέχει «Φωτοβολταϊκά στις Στέγες», το επικείμενο πρόγραμμα επιδότησης «Φωτοβολταϊκά σε Επιχειρήσεις», αλλά και τη ραγδαία αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά, η Goldeco SA παρουσιάζει τους κορυφαίους μετατροπείς της εταιρείας Solplanet, της οποίας είναι επίσημος συνεργάτης.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία: «Με 15 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας, η Solplanet κατασκευάζει μονοφασικούς, τριφασικούς και υβριδικούς μετατροπείς, έξυπνες λύσεις παρακολούθησης και έξυπνους φορτιστές EV (ηλεκτροκίνητων οχημάτων) σε συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα υψηλής ποιότητας. Τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης όπως και τα εργοστάσια παραγωγής αυξάνονται και καινοτομούν συνεχώς, ώστε να μπορεί να καλυφθεί η ζήτηση με αξιόπιστα προϊόντα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εγκατάστασης.

» Η Solplanet είναι ένα brand της AISWEI, η οποία κατασκευάζει μετατροπείς από το 2007. Η AISWEI, παλαιότερα γνωστή και ως κινεζική θυγατρική της SMA, κατασκευάζει με επιτυχία προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα για γνωστές μάρκες όπως η SMA, KACO,  Zeversolar και άλλες.

» Τα προϊόντα Solplanet είναι εύκολα στην εγκατάσταση, αξιόπιστα και φιλικά προς τον χρήστη. Έτσι οι εφαρμογές υλοποιούνται ταχύτερα και με μικρότερο κόστος ενώ παράλληλα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση μεγάλης διάρκειας και σε αντίξοες συνθήκες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ