Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΝέα ΠροϊόνταGoodWe: Λανσάρει 100kW υβριδικούς & retrofit battery αντιστροφείς για εμπορικές και βιομηχανικές...

GoodWe: Λανσάρει 100kW υβριδικούς & retrofit battery αντιστροφείς για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές στην αποθήκευση ανέργειας

Το χαρτοφυλάκιο λύσεων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές (C&I) επέκτεινε η GoodWe, με δύο νέες προσθήκες: τον υβριδικό αντιστροφέα ETC 100kW και τον αντιστροφέα μπαταρίας retrofit BTC 100kW, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν με το σύστημα μπαταριών υψηλής τάσης Lynx C της GoodWe (101kWh – 156kWh).

Όπως επισημαίνει η εταιρεία: «Με αποδεδειγμένο ιστορικό και εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, εμβαθύνει την τεχνογνωσία της στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας C&I για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση. Βασιζόμενοι στην επιτυχία της σειράς ETC/BTC50kW, οι νέοι αντιστροφείς ETC/BTC 100kW εξασφαλίζουν ισχυρή εφεδρεία, προσφέροντας έτσι πρόσθετη αξία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με μεγάλη εξάρτηση από την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας.

» Με ευρύ φάσμα τάσης μπαταρίας και αρθρωτή σχεδίαση, οι αντιστροφείς ETC/BTC 100kW παρέχουν μεγάλη ευελιξία και εύκολη εγκατάσταση, καθιστώντας τους μια δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες της C&l. Οι μετατροπείς ETC/BTC μπορούν να μεταβούν σε εφεδρική λειτουργία σε λιγότερο από 10 ms, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη παροχή ρεύματος για κρίσιμα φορτία. Η εξοικονόμηση αιχμής είναι μια άλλη σημαντική λειτουργία που υποστηρίζεται από τους μετατροπείς ETC/BTC. Χρησιμοποιώντας το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής ζήτησης ενέργειας, οι αντιστροφείς μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των χρεώσεων αιχμής ζήτησης και στη μείωση του συνολικού κόστους ενέργειας για τους πελάτες.

» Η μπαταρία Lynx C είναι μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τους αντιστροφείς ETC/BTC για την παροχή αξιόπιστων και κλιμακούμενων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές C&I. Με αρθρωτή σχεδίαση, η μπαταρία Lynx C παρέχει την απαιτούμενη ευελιξία για την κάλυψη των αναγκών ενός ευρέος φάσματος έργων αποθήκευσης ενέργειας C&I.

» Κάθε αντιστροφέας 100kW της σειράς ETC μπορεί να συνδυαστεί με έως και 6 μπαταρίες Lynx C, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός συστήματος αποθήκευσης ενέργειας 100kW/936kWh για την κάλυψη διαφόρων εφαρμογών και σεναρίων C&I. Καλύπτοντας τις ανάγκες μικρότερων συστημάτων, ο αντιστροφέας ETC50kW μπορεί να συνδυαστεί με τρεις πύργους Lync C για να σχηματίσει μια λύση αποθήκευσης ενέργειας 50kW/468kWh. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν το σύστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις ενεργειακές τους ανάγκες και να μεγιστοποιήσουν την εξοικονόμηση ενέργειας».

Σε σχετική δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της GoodWe, Ο Daniel Huang, αναφέρει: «Κατανοούμε τις μοναδικές ενεργειακές ανάγκες των βιομηχανικών και εμπορικών πελατών και δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε προϊόντα που καλύπτουν αυτές τις ανάγκες. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας για να ξεκλειδώσουμε την κρυμμένη αξία των επιχειρήσεών τους ακόμη περισσότερο».

Η στρατηγική πρωτοβουλία της GoodWe για την αποθήκευση ενέργειας C&I, EcoSmart Commercial, παρέχει, όπως τονίζει, μια ολοκληρωμένη σειρά από αντιστροφείς, μπαταρίες, λύσεις BIPV και αξεσουάρ, επιτρέποντας την απρόσκοπτη προσαρμογή συστημάτων προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένες ανάγκες. Τους επόμενους μήνες, η GoodWe θα λανσάρει πρόσθετες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας C&I για να εμπλουτίσει περαιτέρω τη σειρά EcoSmart Commercial και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Με το λανσάρισμα αυτών των λύσεων, η GoodWe συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος λύσεων αποθήκευσης ενέργειας για τον κλάδο της ηλιακής ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ