ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗΝ BELEKTRO 2018 -

Η OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗΝ BELEKTRO 2018 –

Στην εμπορική έκθεση Belektro 2018 που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας συμμετείχε η Olympia Electronics A.E.

Η Belektro εξειδικεύεται στην ηλεκτροτεχνία, την ηλεκτρονική και τον φωτισμό και ασχολείται με τις τάσεις και τις καινοτομίες για την ανάπτυξη διεπιστημονικών λύσεων και προϊόντων λειτουργικής ποιότητας για άνεση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Περίπου 260 εκθέτες από τους τομείς της διαχείρισης κτιρίων, των δικτύων, της συνέργειας, της ασφάλειας, της άνεσης, της αποδοτικότητας και των καινοτόμων ενεργειακών τεχνολογιών παρουσίασαν τα προιόντα τους. Η έκθεση ολοκληρώθηκε με ένα πρόγραμμα υποστήριξης εργαστηρίων και συζητήσεων.

Στο περίπτερο της Olympia Electronics φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, στα πλαίσια της ασφάλειας σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία πελάτη. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νέα της προιόντα, όπως  το νέο σύστημα συναγερμού, οι νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.

Από την Olympia Electronics έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Διευθυντής Πληροφορικής & R&D, κ. Διονύσιος Λακασάς και  ο Υπεύθυνος  Πωλήσεων, κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου. 

«Η συμμετοχή της Olympia Electronics στη συγκεκριμένη έκθεση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική της πορεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και την συνεχόμενη ανοδική της πορεία καθώς και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της», σημειώνει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ