Την ενημερωτική της καμπάνια για τα νέα της προϊόντα συνεχίζει η Olympia Electronics. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει τεχνικά σεμινάρια για τους ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες συνεργαζόμενων επί σειρά ετών εταιρειών.
Το πιο πρόσφατο τεχνικό σεμινάριο της εταιρείας αφορούσε τους τεχνικούς της εταιρείας ΜΥΛΩΝΑΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της στην Καβάλα.
Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες έχουν μακροχρόνια και άριστη συνεργασία και προσπαθούν από κοινού για τη βελτίωση του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού και τη διατήρηση του σε υψηλό επίπεδο πανελλαδικά.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν ηλεκτρολόγοι και τεχνικοί της εταιρείας ΜΥΛΩΝΑΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε., που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία και τις ιδιότητες του νέου συστήματος συναγερμού, των νέων θερμοστατών Wi-Fi και των υπόλοιπων νέων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. καθώς και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Το τεχνικό σεμινάριο παρουσίασαν ο κ. Αντώνης Κομπατσιάρης, Τεχνικός Διευθυντής της Olympia Electronics και κ. Γιώργος Λαμπριανίδης, Μηχανικός Πωλήσεων Β. Ελλάδος.
«Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πλήρη εικόνα για τα προιόντα της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε., για την ποιότητά τους, τη χρήση τους αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που προκύπτουν από την πλούσια γκάμα παραγωγής της, αλλά και έλαβαν χρήσιμες απαντήσεις και λύσεις στις απορίες τους», σημείωσε η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση.







