Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΠΟΣΕΗ: Συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στις 22/11 για το νέο φορολογικό...

ΠΟΣΕΗ: Συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στις 22/11 για το νέο φορολογικό ν/σ

Επείγουσα επιστολή προς τα μέλη της απέστειλε η ΠΟΣΕΗ με θέμα τη συμμετοχή της στην πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στις 22/11 για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την αιφνιδιαστική πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει ουσιαστικά τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών έχοντας ως πρόσχημα τη φοροδιαφυγή, στοχοποιούνται για μία ακόμα φορά οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν υποστεί και τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ, στοχοποιείται σκληρά και αδίστακτα ο κλάδος μας και συγκεκριμένα το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη!

Η ΠΟΣΕΗ ανακοινώνει τη συμμετοχή της στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, με τη μορφή απεργίας για την απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου!

Σε συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ, καλούμε τους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες των επαγγελματικών σωματείων μελών μας, να στηρίξουν αυτή τη δυναμική διαμαρτυρία και να ενωθούν με τις τοπικές Ομοσπονδίες και τις υπόλοιπες τοπικές κοινωνικές ομάδες, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νέο τρόπο οριζόντιας φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση. Τα γραφεία της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν κλειστά και προτείνουμε να πράξουν το ίδιο όλα τα Επαγγελματικά Σωματεία – Μέλη μας.

Η συμμετοχή και η ενότητά μας είναι μεγίστης σημασίας, προκειμένου να ασκήσουμε πίεση για την απόσυρση των προτεινόμενων φορολογικών μέτρων, τα οποία βλάπτουν και το Επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη και εμάς προσωπικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ