Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΗ Μαγνησίας: εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας KOUVIDIS - Αδελφοποίηση ΣΗΕΝΗ-ΣΕΗΜ

ΣΕΗ Μαγνησίας: εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας KOUVIDIS – Αδελφοποίηση ΣΗΕΝΗ-ΣΕΗΜ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη (5/5 – 7/5) εκπαιδευτική επίσκεψη του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) στις παλαιές και νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας KOUVIDIS στην Τύλισο του νομού Ηρακλείου.

Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος: «Η πορεία της KOUVIDIS ξεκίνησε το 1979, όταν ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης Εμμανουήλ Κουβίδης αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμά του προκειμένου να σχεδιάσει και να παράγει πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα που θα εγγυώνται την απαιτούμενη ασφάλεια στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Οι συνάδελφοι  ηλεκτρολόγοι την Παρασκευή 5 Μαΐου, μεταφέρθηκαν και ξεναγήθηκαν στις παλιές εγκαταστάσεις της εταιρείας, έναν χώρο ο οποίος έχει μετατραπεί πια σε Μουσείο. Ακολούθησε ξενάγηση στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και καλωσόρισμα με κρητικά εδέσματα.

»Στο προγραμματισμένο σεμινάριο, τα μέλη του ΣΕΗΜ  ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους  της εταιρείας για τις εξελίξεις στην τεχνολογία των πλαστικών, τις νέες σειρές προϊόντων καθώς και για τους νέους σωλήνες SUPERFLEX PLUS & DUROFLEX PLUS με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, πρωτόγνωρα για την ελληνική αγορά. Η ημέρα έκλεισε με μία μεγάλη γιορτή όπου ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων  Μαγνησίας (ΣΕΗΜ), σε κλίμα συγκίνησης, επισημοποίησαν τους δεσμούς εκτίμησης, αγάπης και συνεργασίας, προχωρώντας στην «αδελφοποίηση» των Συνδέσμων, που επισφραγίστηκε με ανταλλαγή δώρων και  αυθεντικό κρητικό γλέντι  πλούσιο σε γεύσεις, αρώματα και μουσικές.

»Το Σάββατο 6 Μαΐου, και ακολουθώντας το πρόγραμμα ξενάγησης της εταιρείας KOUVIDIS, ο ΣΕΗΜ επισκέφθηκε το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ», ένα καταφύγιο Κρητικής Παράδοσης στο Kρανιώτικο Aόρι, στον Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 848 μέτρων. Εκεί γεύτηκαν τοπικές νοστιμιές και απόλαυσαν την  άγρια φύση  μέσα από  βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις.

»Την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από τον κ. Βιολάκη Στυλιανό, πρόεδρο του ΣΗΕΝΗ. Τα μέλη του ΣΕΗΜ περιηγήθηκαν στο βενετικό λιμάνι, στα ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα της πόλης του Ηρακλείου  και τέλος  επισκέφθηκαν τα γραφεία του συνδέσμου, όπου τους παρατέθηκε αποχαιρετιστήριο γεύμα με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ