Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΗ Μαγνησίας: Παρουσίαση της ΑΒΒ για τα μέλη του

ΣΕΗ Μαγνησίας: Παρουσίαση της ΑΒΒ για τα μέλη του

Σεμινάριο – παρουσίαση πραγματοποίησε η εταιρεία ΑΒΒ πάνω στο σύστημα οικιακού αυτοματισμού ΑΒΒ free@home και ελέγχου εισόδου ABB-Welcome, στα μέλη του ΣΕΗ Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος: «Μετά από δύο και πλέον χρόνια περιορισμών που μας κράτησαν μακριά, ήρθε η ώρα να ξαναέρθουμε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα δράσεων για την επιμόρφωση των μελών του ΣΕΗ Μαγνησίας.

»Η αρχή έγινε με ένα σεμινάριο – παρουσίαση της εταιρείας ΑΒΒ πάνω στο σύστημα οικιακού αυτοματισμού ΑΒΒ free@home και ελέγχου εισόδου ABB-Welcome! Οι κ.κ. Αστέριος Κωνσταντίνου &  Φώτης Καλούδης  από τον  Τομέα Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής και Εγκαταστάσεων της εταιρείας,  ενημέρωσαν τα μέλη του Συνδέσμου πάνω σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα και έβαλαν τις βάσεις για το τεχνικό σεμινάριο των εφαρμογών που θα ακολουθήσει.

»Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τα μέλη μας για τη δυναμική συμμετοχή τους (παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες των ημερών) όσο και τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της ΑΒΒ, που για μία ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας της μακροχρόνιας συνεργασίας μας ολοένα και ψηλότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ