Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΗ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια επιστολή στον ΔΕΔΔΗΕ

ΣΕΗ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια επιστολή στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας, κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, Ο Γενικός Γραμματέας κ. Παύλος Πρεμέτης, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και το σύνολο των μελών του, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα στους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για τον επαγγελματισμό και την τεράστια προσπάθειά τους.

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΗΜ: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, κατά τη διάρκεια και μετά τη φονική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή μας, ο ΔΕΔΔΗΕ και οι άνθρωποί του με συντονισμένες προσπάθειες και κάνοντας έναν αγώνα χρόνου, εργάστηκαν με κάθε μέσο, μέσα από αντίξοες συνθήκες, για να αποκαταστήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές.

»Θα πρέπει να επισημάνουμε  ότι το έργο της αποκατάστασης των βλαβών ήταν εξαιρετικά δύσκολο σε αρκετές περιοχές, εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο. Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε στην κυριολεξία ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφερε να ρευματοδοτήθει  γρήγορα το σύνολο σχεδόν της Μαγνησίας.

»Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί η σημαντική βοήθεια και ενημέρωση που υπήρξε  από το  κέντρο βλαβών της εταιρείας, οι υπάλληλοι του οποίου δεν περιορίστηκαν στην καταγραφή της βλάβης, αλλά καλούσαν στη συνέχεια τους καταναλωτές για να επιβεβαιώσουν την αποκατάστασή της.

»Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης που τους διέπει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ