Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕπικαιρότηταΣΕΗΜ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22/11 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο...

ΣΕΗΜ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22/11 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Ο πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Γενικός Γραμματέας Πρεμέτης Παύλος και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας  αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Τα γραφεία του Συνδέσμου θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία θεώρηση.

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΗΜ: «Η αιφνιδιαστική φοροεπιδρομή της κυβέρνησης με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή στοχοποιεί τους ελευθέρους επαγγελματίες εν γένει και φυσικά οδηγεί προς την οικονομική απόγνωση και τον κλάδο μας. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ, στοχοποιείται σκληρά και αδίστακτα ο κλάδος μας και συγκεκριμένα το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη!

»Καλούμε τα μέλη του ΣΕΗΜ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει καθοριστεί από κοινού με τα σωματεία μέλη της  ΟΕΒΕΜ και  τους Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς φορείς του Νομού, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, για να εκφράσουμε μαζικά και δυναμικά την αντίθεσή μας στον άδικο οριζόντιο τρόπο φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ