Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΤώρα η Re-Battery δίνει λύση και για το απόβλητο συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης

Τώρα η Re-Battery δίνει λύση και για το απόβλητο συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης

Την Τρίτη 28/6 η Re-Battery οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα με θέμα: «Συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με ουσιαστικά και πρακτικά ζητήματα για την ασφαλή προετοιμασία και συλλογή των αποβλήτων συσσωρευτών Li-ion προς ανακύκλωση».

Στην εκδήλωση, τα στελέχη της Re-Battery ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των εταιρειών σχετικά με θέματα συσκευασίας των αποβλήτων EV συσσωρευτών υψηλής τάσης. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο διαμορφώθηκε ο πίνακας καταγραφής των δεδομένων του συσσωρευτή που πρέπει να συμπληρώνει ο ειδικά εκπαιδευμένος τεχνίτης υψηλής τάσης, των συνεργείων του δικτύου, κατά την υποβολή αίτησης συλλογής αποβλήτου.

Στην εκδήλωση που είχε τόσο ενημερωτικό όσο και εκπαιδευτικό χαρακτήρα συμμετείχαν οι εταιρίες: KOSMOCAR Α.Ε., MERCEDES-ΒΕΝZ ΕΛΛΑΣ ΜΑΕΕ, NISSAN – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., OPEL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, TOYOTA ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ, ΚΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Όπως σημειώνει η Re-Battery, ευχαριστεί το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας που την εμπιστεύεται για τη διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών Li-ion.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ