Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025

ΑρχικήΕπικαιρότηταΓΣΕΒΕΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2023 του ΙΜΕ...

ΓΣΕΒΕΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2023 του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 10/7/2024, η παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2023 του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων), στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ, η 5η κατά σειρά Ετήσια Έκθεση του Ινστιτούτου, η οποία και αποτελεί πλέον θεσμό, εστιάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά των μικρών επιχειρήσεων, προβαίνοντας σε τεκμηριωμένες προτάσεις πολιτικής για τη βελτίωση της βιωσιμότητάς τους. Φέτος το θέμα της Έκθεσης είναι ο ανταγωνισμός, οι στρεβλώσεις που υπάρχουν στην ελληνική οικονομία και αγορά και οι επιπτώσεις στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Την παρουσίαση της Έκθεσης πραγματοποίησαν τα επιστημονικά στελέχη του Ινστιτούτου, κκ. Λεωνίδας Βατικιώτης και Δημήτρης Γιακούλας, ενώ τοποθετήσεις έκαναν και οι κκ. Λόης Λαμπριανίδης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Νικόλαος Λιωνής, Συνεργάτης Έρευνας και Διδασκαλίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τοποθετήσεις και παρεμβάσεις, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έκαναν ο πρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκος Παππάς, ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) κ. Θόδωρος Πελαγίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας – BEA, κ. Παύλος Ραβάνης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, κ. Γιώργος Καρανίκας.

Διαβάστε την Ετήσια Έκθεση στο https://rb.gy/znfg83

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ