Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΕΗ Πειραιά: Συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa...

ΣΕΕΗ Πειραιά: Συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά συγχαίρει όλους τους συντελεστές της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση του κυπέλλου UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE.

Ο Σύνδεσμος επισημαίνει σχετικά τα εξής: «Η επικράτηση της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έναντι της Φιορεντίνας στον τελικό της διοργάνωσης, έκανε όλους τους Έλληνες να πανηγυρίσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σαν Πειραιώτες, όμως, αισθανόμαστε δυο φορές περήφανοι καθώς η ομάδα της πόλης μας είναι η πρώτη Ελληνική Ομάδα που κατακτά έναν Ευρωπαϊκό Τίτλο.

»Θέλουμε ολόψυχα να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε, η κατάκτηση αυτού του τίτλου, στην εκπνοή της εκατονταετίας της ομάδας σας, να είναι η αφετηρία για μεγαλύτερες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια με στόχο το Champions League. Επίσης, το γεγονός ότι η επέτειος των 100 χρόνων του Σωματείου σας, το 2025, συμπίπτει και με την επέτειο του δικού μας Συνδέσμου, μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο πιο οικεία και να ευελπιστούμε σε μια πιο ζεστή και φιλική σχέση μεταξύ μας.

»Το έτος 2025 θα είναι και για εμάς επετειακό καθώς ο Σύνδεσμός μας, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2025. Μάλιστα, ο εορτασμός της δικής μας επετείου θα πραγματοποιηθεί με εκδηλώσεις στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ όπου θα ήταν και τιμή μας να εκπροσωπείται και η ομάδα της πόλης μας.

»Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε πάντα ανοδική πορεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ