Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΝέα ΠροϊόνταKOUVIDIS: Σύστημα σωλήνων SUPERSOL® PLUS – SUPERFLEX® PLUS

KOUVIDIS: Σύστημα σωλήνων SUPERSOL® PLUS – SUPERFLEX® PLUS

Νέα γενιά 3στρωματικών σωλήνων για χωνευτές εγκαταστάσεις σε επίχρισμα, γυψοσανίδα, ψευδοροφή και ψευδοδάπεδο παρουσιάζει η εταιρεία KOUVIDIS.

Η εταιρεία επισημαίνει σχετικά: «Έπειτα από πολυετή εμπειρία στην παραγωγή πολυστρωματικών σωλήνων, η εταιρία KOUVIDIS φέρνει την επανάσταση στους πλαστικούς ευθύγραμμους σωλήνες, παρουσιάζοντας τον νέο ευθύγραμμο σωλήνα SUPERSOL® PLUS, τον πρώτο άκαμπτο 3στρωματικό σωλήνα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα για χωνευτές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

»Ο σωλήνας SUPERSOL® PLUS αποτελεί το «αδελφάκι» του διαμορφώσιμου 3στρωματικού σωλήνα SUPERFLEX® PLUS, όπου μαζί με τα νέα ειδικά σχεδιασμένα στηρίγματα πολυπροπυλενίου και τις νέες μούφες σύνδεσης SUPERSOL® PLUS, σε κίτρινο χρώμα, καθώς επίσης και τα νέα μεταλλικά στηρίγματα γυψοσανίδας KOUVIDIS συνθέτουν το απόλυτο σύστημα σωλήνων για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χωνευτού τύπου, όπως το επίχρισμα, τη γυψοσανίδα, την ψευδοροφή και το ψευδοδάπεδο.

»Το νέο σύστημα 3στρωματικών σωλήνων SUPERSOL® PLUS – SUPERFLEX® PLUS παράγεται σε διαμέτρους ø16, ø20, ø25 και ø32, εναρμονίζεται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (ΕΝ 61386.21, ΕΝ 61386.22) και ο έλεγχος γίνεται από το γερμανικό εργαστήριο VDE. Κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία που κάνουν το νέο σύστημα σωλήνων για χωνευτές εγκαταστάσεις να ξεχωρίζει, είναι τα εξής:

  • Κόβονται πανεύκολα (με τη χρήση του ειδικού σωληνοκόφτη)
  • Η διέλευση των καλωδίων είναι απόλαυση
  • Η στήριξη γίνεται παιχνίδι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ