Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΗ Μαγνησίας: Τεχνικό σεμινάριο συστημάτων πυρανίχνευσης

ΣΕΗ Μαγνησίας: Τεχνικό σεμινάριο συστημάτων πυρανίχνευσης

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 Τεχνικό Σεμινάριο Πυρανίχνευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η εταιρία Force Security Products, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του σεμιναρίου, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης. Οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι ενημερώθηκαν για τα σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και τα υλικά της Cofem SA, τα πρότυπα εγκατάστασης, τον προγραμματισμό με I-LINK και το δίκτυο πινάκων (οπτικοποίηση).

»Η πυρανίχνευση αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική πρακτική προστασίας της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Από όλους τους τομείς και τις τεχνολογικές υποδομές που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο των ηλεκτρονικών-ηλεκτρολογικών συστημάτων ασφάλειας, ο μοναδικός τομέας που είναι υποχρεωτικός από τη νομοθεσία σε ότι αφορά την εγκατάσταση συστημάτων σε επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο, είναι αυτός της πυρανίχνευσης.

»Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της εταιρίας Force: Θάνο Αναστάσιο (Προϊστάμενος Πωλήσεων της εταιρίας Force), Βαρελά Γρηγόριο (Executive Engineer Fire Alarm, Ηλεκτρονικός Μηχανικός) Κουλιούφα Γεώργιο (Chief Engineer) για την εμπεριστατωμένη παρουσίασή τους, καθώς ανέλυσαν τη χρησιμότητα εγκατάστασης και χρήσης συστημάτων πυρανίχνευσης και έλυσαν κάθε απορία των συμμετεχόντων.

»Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΟΕΒΕΜ (Π.Μελά 45)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ