Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΝέα ΠροϊόνταLEXIS Πληροφορική ΑΕ: Νέα κάμερα με αναγνώριση προσώπου, φύλου και ηλικίας

LEXIS Πληροφορική ΑΕ: Νέα κάμερα με αναγνώριση προσώπου, φύλου και ηλικίας

H «LEXIS Πληροφορική Α.Ε.», επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει την πρώτη εξωτερικού χώρου fixed dome IP κάμερα FD9387-FR-v2, η οποία παρακολουθεί, ανιχνεύει, εντοπίζει και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο αποτελεσματικά το φύλο, την ηλικία και όσους δεν φορούν μάσκα ή τους μη εξουσιοδοτημένους επισκέπτες στο χώρο παρακολούθησης. Επιπλέον, στέλνει ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο όταν οι VIP πελάτες εισέρχονται σε κάποιο κατάστημα, βελτιώνοντας την ποιότητα και τα πρότυπα υπηρεσιών.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα μνήμης με χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων προσώπων έως 10.000 προφίλ, και επιτυγχάνει ακρίβεια ανίχνευσης έως 99%. Για το λόγο αυτό αποτελεί ιδανική λύση, σύμφωνα με την εταιρεία, για τοποθέτηση στην είσοδο κτιρίων, φυλασσόμενων χώρων, τραπεζών, καταστημάτων λιανικής κ.ά.

Επίσης, η FD9387-FR-v2 ενσωματώνει το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου SAFR Inside AI της RealNetworks, LLC. και διαθέτει ισχυρή υπολογιστική ικανότητα για βέλτιστη και αποτελεσματική ανάλυση. Όπως τονίζει η «LEXIS Πληροφορική Α.Ε.», εξασφαλίζει πλήρως αποκρυπτογραφημένη αποθήκευση και μετάδοση δεδομένων, προστατεύοντας το απόρρητο των χρηστών, χωρίς τη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών ή κοινή χρήση βίντεο με τρίτους.

Επιπλέον, η κάμερα VIVOTEK FD9387-FR-v2 είναι NDAA compliant, διαθέτει προστασία από δικτυακές απειλές μέσω της σουίτας Trend Micro IoT Security και είναι διαθέσιμη μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ