Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΠΣΕΗ ΠΑΜΤΕ: Επίτιμο μέλος του ο καθηγητής Γεώργιος Σαρρής - Βράβευσε τον...

ΠΣΕΗ ΠΑΜΤΕ: Επίτιμο μέλος του ο καθηγητής Γεώργιος Σαρρής – Βράβευσε τον τέως Γ.Γ. Χαράλαμπο Πατσή

Τον καθηγητή κ. Γεώργιο Σαρρή ανακήρυξε επίτιμο μέλος του ο ΠΣΕΗ ΠΑΜΤΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας & Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης) ενώ παράλληλα βράβευσε τον τέως Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Χαράλαμπο Πατσή.

Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος: «Από τις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και έγινε γνωστό ότι από την 1η Μαρτίου θα καθιερωθεί η ψηφιακή υπογραφή στις ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη) και η ηλεκτρονική υποβολή τους στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), ο Σύνδεσμός μας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει με ομαλό τρόπο η μετάβαση στο νέο καθεστώς και -όπως όλα δείχνουν- απέδωσαν καρπούς.

»Η αρχή έγινε με την ενημέρωση της Γραμματείας του Σωματείου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ενώ παράλληλα ο Σύνδεσμος επένδυσε σε επιπλέον εξοπλισμό (υπολογιστές και περιφερειακά συστήματα) για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ώστε οι ηλεκτρολόγοι να μπορούν να κάνουν τη διαδικασία της ψηφιακής υπογραφής στο Σωματείο ή για να αποκτήσουν, με τη βοήθεια της Γραμματείας, μεγαλύτερη εξοικείωση. Και βέβαια οι ενέργειες ολοκληρώθηκαν με τη διοργάνωση διαδοχικών ενημερωτικών παρουσιάσεων για τα μέλη του Σωματείου μας.

»Κύριος εισηγητής των παρουσιάσεων ήταν ο συνάδελφος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Γερασίμου, ο οποίος παρουσίασε λεπτομερώς τα βήματα τόσο για την ψηφιακή υπογραφή των ΥΔΕ μέσω gov.gr όσο και για την υποβολή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ. Όπως ήταν φυσικό, η διαδικασία της ψηφιακής υπογραφής των ΥΔΕ μονοπώλησε και την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 5 Μαρτίου, όπου μετά την παρουσίαση και την ομόφωνη έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για τα έτη 2021-2022 αλλά και την εκτενή συζήτηση γύρω από τη λειτουργία του Σωματείου και τον κλάδο γενικότερα, τα μέλη του Σωματείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ακόμη ενημέρωση με εισηγητές τον καθηγητή κύριο Γεώργιο Σαρρή και τον συνάδελφο Κωνσταντίνο Γερασίμου.

»Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης και έπειτα από ομόφωνη απόφαση όλων των παρευρισκομένων, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου τον καθηγητή κύριο Γεώργιο Σαρρή τιμής ένεκεν για την πολύτιμη συμβολή του στην επιμόρφωση των μελών μας, ενώ παράλληλα βράβευσε τον τέως Γενικό Γραμματέα κύριο Χαράλαμπο Πατσή για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του μετά από την πρόσφατη συνταξιοδότησή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ