Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΗ Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη στο Ηράκλειο και επικαιροποίηση της αδελφοποίησης με τον ΣΗΕΝΗ

ΣΕΗ Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη στο Ηράκλειο και επικαιροποίηση της αδελφοποίησης με τον ΣΗΕΝΗ

Με προορισμό το Ηράκλειο ταξίδεψαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης (ΣΕΗΘ) καθώς και πλήθος συναδέλφων τους από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στο κέντρο δεξιώσεων «Έπαυλη», με ιδιαίτερη επιτυχία και σε εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον.

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΗΘ: «Το Σάββατο 6 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΗΕΝΗ κ. Στυλιανός Βιολάκης ξενάγησε τα μέλη του ΣΕΗΘ στα αξιοθέατα της όμορφης πόλης του Ηρακλείου. Την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΗΕΝΗ μια εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιήθηκε η επικαιροποίηση της αδελφοποίησης του ΣΕΗΘ με τον ΣΗΕΝΗ.

»Ο ΣΕΗΘ είναι αδελφοποιημένο Σωματείο με τον ΣΗΕΝΗ από την δεκαετία του 1990, μια ενέργεια που με πολύ συναδελφική αγάπη υλοποίησαν οι παλαιότεροι συνάδελφοι των δύο Συνδέσμων. Στην εκδήλωση αυτή έδωσε το παρόν και ο τότε Πρόεδρος του ΣΕΗΘ κ. Παναγιώτης Ιακωβίδης καθώς και ο τότε Ταμίας του ΣΗΕΝΗ κ. Θεόδωρος Αγγουράκης.

»Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι συνάδελφοι του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Η.Θ.), θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους συναδέλφους του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (Σ.Η.Ε.Ν.Η.) για το υπέροχο τριήμερο που απόλαυσαν στο όμορφο Ηράκλειο και για την άψογη φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ