Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΠΣΕΗ ΠΑΜΤΕ: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της χρονιάς

ΠΣΕΗ ΠΑΜΤΕ: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της χρονιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή εθελοντική αιμοδοσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023.

Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος: «Η ανθρωπιά είναι… στο αίμα μας! Ούτε η αφόρητη ζέστη, ούτε η κίνηση στους δρόμους, ούτε οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις εμπόδισαν μέλη, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους του Συνδέσμου να συμμετάσχουν στην πρώτη φετινή εθελοντική αιμοδοσία του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου στα γραφεία μας. Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ενέπνευσαν και κινητοποίησαν τους εθελοντές αιμοδότες μας, που ανταποκρίθηκαν και αυτή τη φορά στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί το Σωματείο μας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

»Θερμές ευχαριστίες λοιπόν σε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και στήριξαν και αυτό το εγχείρημα του Συνδέσμου, αλλά και στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου για την αρωγή του. Πολλά ευχαριστώ και σε όσους αδυνατούν να παρευρεθούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά φροντίζουν πάντα να δώσουν αίμα οποτεδήποτε χρειαστεί για λογαριασμό του Σωματείου.

»Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και στην εταιρεία ΕΟΣ Σάμου, που και φέτος επιβράβευσε τους αιμοδότες μας προσφέροντας ένα μπουκάλι κρασί. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ