Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταSiemens: Διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες FC360 της οικογένειας Cerberus FIT

Siemens: Διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες FC360 της οικογένειας Cerberus FIT

Η Siemens παρουσιάζει τους διευθυνσιοδοτούμενους πίνακες FC360 και σημειώνει: «Το Cerberus FIT έχει να κάνει με την απλότητα. Τα προγραμματισμένα πάνελ του ενός και δύο βρόχων, οι προδιαμορφωμένες συσκευές και το διαισθητικό HMI των πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, μεγιστοποιώντας την πυρασφάλεια.

» Η σειρά FC360 της οικογένειας Cerberus FIT είναι το ιδανικό διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα πυροπροστασίας για μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις. Η καρδιά του συστήματος είναι ο διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας ενός ή δύο βρόχων, C-NET στον οποίο μπορούν να συνδεθούν μέχρι 126 περιφερειακά με ξεχωριστές διευθύνσεις ανά βρόχο, όπως ανιχνευτές, φαροσειρήνες, μονάδες εισόδων και εξόδων, καθώς και επαναληπτικοί πίνακες. Η δυνατότητα της επιλογής από μία μεγάλη γκάμα περιφερειακών συσκευών της Siemens καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε ολοκληρωμένης εφαρμογής.

» Έξυπνα εργαλεία για ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη “θέση σε λειτουργία” του συστήματος. Με το Cerberus FIT η εγκατάσταση, η “θέση σε λειτουργία” και η συντήρηση γίνεται παιχνίδι. Το ενσωματωμένο στον πίνακα πρόγραμμα παραμετροποίησης επιτρέπει στον τεχνικό να ολοκληρώσει την εργασία του, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου πρόσθετου ειδικού λογισμικού ή υπολογιστή. Εναλλακτικά, με τη χρήση του desktop editor μπορούμε να τροποποιήσουμε τις παραμέτρους του συστήματος από τον υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με τον πίνακα και να του φορτώσουμε το πρόγραμμα σε δεύτερο χρόνο.

» Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η άμεση ανταπόκριση του ανθρώπου καθώς και η αξιοπιστία του συστήματος αποτελούν ουσιώδεις παράγοντες για την ασφάλεια. Γι’ αυτό ο χειρισμός του πίνακα πυρανίχνευσης της σειράς FC360 είναι πολύ απλός και η λειτουργία του γίνεται εύκολα κατανοητή. Τα εικονίδια, οι φωτεινές ενδείξεις και τα πλήκτρα διευκολύνουν τον χειρισμό. Η οθόνη περιέχει ακόμη περισσότερη και πιο περιεκτική πληροφορία, συνεισφέροντας έτσι στην ελαχιστοποίηση της απαιτούμενης εκπαίδευσης για τη σωστή λειτουργία του συστήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ