Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΗΕΝ Χανίων: Εκδρομή στην Ιταλία για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

ΣΗΕΝ Χανίων: Εκδρομή στην Ιταλία για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος -που είναι ο προστάτης των Ηλεκτρολόγων- μια πενθήμερη  εκδρομή για τις οικογένειες των μελών αλλά και των συνταξιούχων του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Χανίων.

Όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος: «Το Σάββατο 22  Ιουνίου 2024 τα μέλη αναχώρησαν αεροπορικώς για Mπάρι  και μετά οδικώς κατευθύνθηκαν για το χωρίο Polighano a mare. Tο βράδυ τα μέλη επισκεφτήκαν το Bari veccgio.
»Την επόμενη μέρα ξεκίνησαν για τη Νάπολη όπου ξεναγηθήκαν στην πόλη και τα μέλη είχαν την ευκαιρία  να μάθουν πολλά για την αρχιτεκτονική των κτηρίων και την ιστορία της. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν για την πόλη της Ρώμης, όπου μπαίνοντας μέσα σε έπιανε δέος με το θέαμα που αντίκριζες. Τη Δευτέρα  24 Ιουνίου ξεκίνησε η ξενάγηση για την αρχαία πόλη της Ρώμης, το Κολοσσαίο, το Βικτοριανό, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και τέλος την Πιάτσα ντι Πόπολο. Αργά το απόγευμα επισκέφθηκαν την πιάτσα Ναβόνα και το Πάνθεον.
»Την τελευταία μέρα της εκδρομής, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κρατίδιο του Βατικανού όπου επισκέφθηκαν το μουσείο και τον Ιερό Βασιλικό Ναό του Αγίου Πέτρου και μετά οδικώς κατευθύνθηκαν για των Ιερό Βασιλικό Ναό Santa Maria Maggiore. Tο βράδυ τα μέλη επισκέφθηκαν την Πιάτσα Ναβόνα.

»Τα μέλη του Συνδέσμου ευχαρίστησαν το ΔΣ για την πραγματοποίηση της εκδρομής. Το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει και να είναι πάντα βοηθός σε όλα τα μέλη του κλάδου και στις οικογένειές τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ