Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΣΕΕΗΝ Αχαΐας: Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

ΣΕΕΗΝ Αχαΐας: Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος

Μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά , την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, παραμονή της εορτής του Αγίου Πνεύματος ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαϊας «Ο ΒΑΤΤ».

Ο Σύνδεσμος σημειώνει σχετικά τα εξής: «Ο ΣΕΗΝ Αχαΐας παρέθεσε γεύμα για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους στο café bar restaurant, Deck. Τη διοργάνωση τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι, δίνοντας μία κόμη μεγαλύτερη νότα χαράς στη γιορτή.

»Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Γ. Φωτόπουλος με ένα θερμό καλωσόρισμα και ευχές για την ημέρα. Εν συνεχεία ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τους επίσημους καλεσμένους της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι απηύθυναν με τη σειρά τους το δικό τους χαιρετισμό.

»Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου φρόντισαν ώστε να επικρατήσει μία ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου την ίδια μέρα.

»Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε αρτοκλασία στον Ι.Ν. Παντανάσσης Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 Ιουνίου 2024 ο Σύνδεσμος διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία του, τονίζοντας έτσι τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και την αξία του αίματος για την ανθρώπινη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ