Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΑρχικήΕπικαιρότηταΤρία Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη από την Cummins και την ERGOTRAK παραδόθηκαν στο SantaAnna...

Τρία Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη από την Cummins και την ERGOTRAK παραδόθηκαν στο SantaAnna Mykonos

Τον Μάιο 2023, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παράδοση και του τρίτου Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους Cummins Power Generation για παροχή αξιόπιστης εφεδρικής ισχύος στο πολυχώρο SantaAnna στη Μύκονο.  Το εντυπωσιακό συγκρότημα αναπτύσσεται σε 10.000m2 και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε όλο τον κόσμο.  Ο μοναδικός πολυχώρος, με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη νησιώτική κομψότητα, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη, με πολλαπλά top-shelf bars και lounges, καμπάνες και VIP νησιά για απόλυτη prive απόλαυση.

Συνολικά παραδόθηκαν:

  • Ένα (1) Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος Cummins C150D5e – 150kVA Ηχομονωμένο.
  • Ένα (1) Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος Cummins C220D5e – 220kVA Ηχομονωμένο.
  • Ένα (1) Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος Cummins C500D5 – 500kVA Ηχομονωμένο.

Όλες οι υπηρεσίες του πολυχώρου που παρέχονται στους επισκέπτες υποστηρίζονται από τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Cummins, σε στιγμές απρόβλεπτων διακοπών ρεύματος του κοινόχρηστου δικτύου.  Όπως σημειώνει η ERGOTRAK, παρέχει λύσεις εφεδρικής ισχύος σε πολλά παραθεριστικά κέντρα και ελληνικά ξενοδοχεία καθώς η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών της, παρέχει υποστήριξη και συντήρηση, όποτε παραστεί ανάγκη.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Cummins Inc.  Στην ERGOTRAK οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Cummins διασφαλίζουν ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση κάθε πελάτη “Is Αlways Οn”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ